Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na hviezdu Tvojej tváre sa sypú urážky: Hnusný výsmech pre jej vzhľad... A výhody kvôli korone?

Hnusný výsmech pre jej vzhľad! Zobraziť galériu (4)
Hnusný výsmech pre jej vzhľad! (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Väčšina známych tvárí, ktoré sa zúčastnili prechádzajúcich sérií šou Tvoja tvár znie povedome, si účinkovanie v tomto populárnom projekte nevie vynachváliť. Víťazka poslednej série Superstar si však z tohto obdobia zrejme odnesie aj trpké a mimoriadne nepríjemné spomienky...

Barbora Piešová sa totiž od začiatku potýka so samými problémami. Rovno pred prvým kolom ju dostihol koronavírus, a tak ju musela zaskočiť speváčka a herečka Mirka Partlová. Počas ďalšieho týždňa už ale Barbora stála na pódiu a hoci predtým bojovala s covidom, podala vskutku parádny výkon. Superstaristka sa premenila na Lukáša Adamca. Pieseň Tancuj mi s ňou však odspieval aj on sám, a tak sa z nej stalo dueto dvoch víťazov. 

Galéria: 4. epizóda šou Tvoja tvár znie povedome:

Podobný scenár sa zopakoval aj cez nasledujúce nedele. Barbora najprv v maske Pink zaspievala dueto s Tomášom Bezdedom, v poslednom kole jej bola zasa na pódiu oporou speváčka Dominika Mirgová. A divákom neuniklo, že Piešová ešte nespievala sama. „Barbora mala opäť speváckeho partnera. Žeby protekcia?” pýtala sa Mária a s jej názorom súhlasili aj mnohí ďalší. 

Barbora Piešová doposiaľ spievala iba duetá
Zobraziť galériu (4)
Barbora Piešová doposiaľ spievala iba duetá  (Zdroj: Tv Markíza)

Niektorí fanúšikovia Tváre však prišli s vysvetlením, že duetá dostáva práve preto, aby ju tvorcovia aspoň trošku šetrili, keďže prekonala koronavírus. Tu ale kritika Piešovej zďaleka nekončí. Speváčka nedávno sama priznala, že tanec v krvi nemá a blízke jej nie sú ani sexi otufity. A možno práve preto na mnohých pôsobí nepríjemne a znudene. 

A v poslednom kole podľa divákov opäť nevyšla ani jej vizáž. Mnohí totiž uviedli, že v kostýme Lady Gagy im pripomínala... „Vyzerala vážne ako transvestita. Ešte na Mirgovej bolo vidno, že si s ňou viac námahy dali,” písali na oficiálnej facebookovej stránke Tvojej tváre a toto prirovnanie sa často opakovalo. 

Barbora Piešová to schytala aj za premenu na Lady Gagu
Zobraziť galériu (4)
Barbora Piešová to schytala aj za premenu na Lady Gagu  (Zdroj: Tv Markíza)

„Už aj René Štúr vyzeral minulý týždeň viac žensky,” či „Prečo ste z nej urobili transku? Ako tento rok, čo som videla,” komentujú diváci. Tí si však zrejme neuvedomili, že Lady Gaga je naozaj výnimočný zjav, ona sama na ľudí nepôsobí práve žensky a má pomerne netradičné črty, ktoré ľuďom pripadjú až mužské. 

A to sa o Barbore povedať nedá. Naša superstaristka je prirodzene pekná mladá žena a premeniť ju na Lady Gagu teda zrejme nebola práve prechádzka ružovou záhradou a o to väčšiu výzvu išlo. A tú maskéri splnili!  

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedomeBarbora Piešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu