Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nová hviezda JOJky vyráža krásou dych: 20-ročná Ukrajinka s výstavným telom!

Polina Nosykhina Zobraziť galériu (5)
Polina Nosykhina (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Na tú bude radosť pozerať! Na obrazovkách televízie JOJ sa už čoskoro začne objavovať najvýpravnejší slovenský seriál Slovania. Jednu z ústredných postáv v ňom stvárnila aj mladá ukrajinská herečka Polina Nosykhina (20). Pozrite sa, aká je krásna!

VIDEO: Trailer k seriálu Slovania. 

Upútavka na seriál Slovania. (Zdroj: TV JOJ)

Už 10. marca štartuje na obrazovkách Televízie JOJ výpravný historický 12-dielny seriál s názvom Slovania, ktorý nepochybne nadchne mnohých divákov. Jeho dej je zasadený do 7. storočia a sleduje osudy obyvateľov Karpatskej kotliny pred spojením slovanských kmeňov.

Ústredné postavy stvárnili obľúbení a charizmatickí herci - Tomáš Maštalír a Juraj Loj. Okrem nich sa diváci môžu tešiť aj na Dušana Cinkotu, Zuzanu Fialovú, Janu Kvantikovú, Richarda Autnera, či dnes už nebohého Andyho Hryca. 


JOJ-ka chystá veľkolepú premiéru: VIDEO Andy Hryc sa jej nedožil! Postava v Slovanoch bola pre neho posledná


Pri pozretí upútavky púta pozornosť aj hlavná ženská hrdinka - étericky pôsobiaca dievčina menom Draha. Tú stvárnila 20-ročná ukrajinská herečka Polina Nosykhina, ktorá si medzi divákmi nepochybne nájde množstvo fanúšikov a priaznivcov. 

Polina Nosykhina a Juraj Loj v seriáli Slovania.
Zobraziť galériu (5)
Polina Nosykhina a Juraj Loj v seriáli Slovania.  (Zdroj: TV JOJ)

Kráska pre štáb televízie JOJ prezradila, že vždy túžila hrať v nejakom historickom filme a seriáli. „Spočiatku to bolo kvôli jazykovej bariére trošku náročné. Pozerali sme jeden na druhého, nevedeli sme, kto má kedy začať hovoriť, ale zvykli sme si,” povedala kráska, ktorá si z našich hercov obľúbila najmä Dušana Cinkotu. 

A treba dodať, že Polina je nielen talentovaná, ale aj veľmi atraktívna herečka. Okrem peknej tváričky sa môže pochváliť aj výstavnou postavičkou, ktorú celkom rada vystavuje na obdiv v bikinách. 

Galéria: Polina Nosykhina skrýva pod šatami výstavnú postavičku.

Polina Nosykhina má výstavnú postavičku.
Zobraziť galériu (5)
Polina Nosykhina má výstavnú postavičku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: SlovaniaPolina Nosykhina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu