Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šuvadová v karanténe: Fúúú, to ako vyzerá?!

Silvia Šuvadová Zobraziť galériu (3)
Silvia Šuvadová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Už takmer rok žijeme úplne inak, ako sme boli zvyknutí. Väčšinu času trávime v izolácii a to sa na nás podpisuje. Aj herečka Silvia Šuvadová vyzerá akosi inak, než pred pandémiou.

Izolácia, karanténa, lockdown... To nás sprevádza už od marca minulého roka. A nemožnosť pracovať či obmedzenie sociálnych kontaktov sa na mnohých podpisuje. 

Galéria: Silvia Šuvadová

V niektorých prípadoch negatívne, v iných pozitívne. A Silvia Šuvadová evidentne patrí do tej druhej kategórie. Podľa toho, ako ju poznáme, využila množstvo času na meditácie a namiesto zbytočného rozčuľovania sa sa snažila so situáciu zmieriť. 

Šuvadová v karanténe: Fúúú,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SŠ)

Na najnovších fotografiách totiž Silvia doslova žiari a pôsobí ešte vyrovnanejšie ako kedykoľvek predtým. A to je v období izolácie a svetovej pandémie čo povedať. Lenže zdá sa, že herečka nezanedbáva ani svoj vzhľad a udržiava svoju fyzickú schránku v súlade s tou duševnou. 

Vyzerá totiž jednoducho nádherne. Naposledy sa totiž pochválila záberom bez mejkapu a vyzerá... Fúúúú! Ruku na srdce, kto by jej hádal 47 rokov? Maximálne asi tak tridsať. Silvia, ako to len robíš?! 

Šuvadová v karanténe: Fúúú,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SŠ)

Silvia Šuvadová sa objavila aj v markizáckej Farme. 

Silvia Šuvadová - farma

Viac o téme: Silvia Šuvadová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu