Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tajnostiam je koniec: Hviezda Oteckov konečne ukázala frajera... Skrývala ho ROK!

Skrývala ho ROK! Zobraziť galériu (8)
Skrývala ho ROK! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V lete 2020 sme písali o tom, že hviezda markizáckych Oteckov sa už netají tým, že nie je sama. Mladá herečka Zuzana Kraváriková (19) sa konečne pochválila a priznala, že má priateľa. Okolo jeho identity však robila veľké tajnosti...

Keďže ju fanúšikovia neustále bombardovali otázkami, či niekoho má, Zuzana sa rozhodla, že prizná farbu. „Pýtali ste sa často, tak odpovedám... Áno, mám, ja jeho a on mňa. Máme sa!” uviedla v popise spomínaného videa. Na záberoch bolo vidno, že predstaviteľka Dorky naozaj našla šťastie a je nesmierne zamilovaná. 

Zuzana Kraváriková konečne ukázala svojho priateľa.
Zobraziť galériu (8)
Zuzana Kraváriková konečne ukázala svojho priateľa.  (Zdroj: YouTube)

Tvár svojho vyvoleného však zverejňovať nechcela. Podľa všetkého čakala na správny čas, no a ten zrejme prišiel práve v týchto dňoch. Kraváriková svojho priateľa konečne ukázala a urobila tak pri príležitosti oslavy ich prvého výročia. Na svojom Facebooku zverejnila zábery z ich súkromnej "žúrky". 

„Už jeden celý rok. Spolu. Vylaďujeme. V tom našom svete sú kvety sexi aj s teplákmi. Oslavujeme spolu jeden rok,“ napísala k záberom, kde si spoločne pochutnávali na výročnej večery v podobe štanglí a pizze a pochválila sa aj kyticou ruží. No a práve kvôli týmto výnimočným momentom už tvár svojho milého neskrývala. Tak, čo poviete - hodia sa k sebe? 

Takto vyzerá priateľ herečky Zuzky Kravárikovej
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá priateľ herečky Zuzky Kravárikovej  (Zdroj: Instagram Z.K.)

 

Viac o téme: FrajerOteckoviaZuzana Kraváriková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu