Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Jojka do seriálu obsadila Kollárovu mamičku: Diváci sa búria... To nemyslíte vážne!

 Diváci sa búria! Zobraziť galériu (4)
Diváci sa búria! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Len pred pár dňami televízia JOJ na svojich obrazovkách uviedla premiéru novej série seriálu Nový život. Príležitosť postaviť sa pred kamerou ako herečka dostala Barbora Balúchová. Tá sa z ponuky veľmi tešila a aj napriek tomu, že je amatérka, podala naozaj solídny výkon. Lenže jej nadšenie zrejme rýchlo zhaslo...

Barboru ponuka stvárniť epizódnu postavu dievčiny menom Elika v seriáli Nový život nadchla, na pľaci sa jej páčilo. „Seriál Nový život som veľmi rada pozerala aj predtým, ako ma oslovili na spoluprácu. Bola to veľmi príjemná skúsenosť byť v kolektíve s takými skvelými hercami,“ uviedla pre Joj.sk po samotnom nakrúcaní. 

Galéria: Barbora Balúchová

Ibaže niekoľkí diváci jej radosť nezdieľali. Keď sa na Instagrame Joj-ky objavila fotka Balúchovej, neodpustili si mimoriadne nepríjemné odkazy. „To hádam nie, už to nebudem pozerať,” „Dúfam, že toto bol len vtip. Skoro som odpadla. Ak tam bude hrať, končím s týmto seriálom,” „Už len tá tam chýbala,” či „Iná herečka nebola?” hromžili diváci na sociálnych sieťach. 

Barbora Balúchová niektorých televíznych divákov príliš neohúrila...
Zobraziť galériu (4)
Barbora Balúchová niektorých televíznych divákov príliš neohúrila...  (Zdroj: TV JOJ)

Barbora Balúchová v seriáli Nový život
Zobraziť galériu (4)
Barbora Balúchová v seriáli Nový život  (Zdroj: TV JOJ)

Podľa iných komentárov to však vyzerá tak, že viac ako samotná Barbora, resp. jej výkon, ľuďom z nejakého dôvodu prekáža Balúchovej výzor. Samotný seriál totiž nijako nepoškodila a drsné poznámky sa týkali najmä jej celkového zjavu. 

„Vyzerá ako mimozemšťan. Och, Barbora, dogabaná si,” napísala istá diváčka. „Ako zo seriálu spackané plastické operácie. To dievča čo zo seba spravilo,” rozpísala sa ďalšia. Treba však dodať, že všetko je len individuálna vec názoru. Keď Barbora fotky z natáčania zverejnila na svojom profile, jej priaznivci ju namiesto hejtu podporili...

Viac o téme: Barbora BalúchováNový život
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu