Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Na Wikipedii vyčíňal škriatok: Slovenské celebrity s upravenými profilmi. Zo Separa vrah a Cibulková…!

Obeťou srandistu sa stal raper Separ aj Dominika Cibulková. Zobraziť galériu (9)
Obeťou srandistu sa stal raper Separ aj Dominika Cibulková. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Portál Wikipedia pozná azda každý. Ide o internetovú encyklopédiu, ktorú môže dopĺňať či upravovať úplne každý. No a na nejakého srandistu teraz doplatili viaceré slovenské celebrity. Z rapera Michaela Kmeťa (34) alias Separa urobili vraha a bývalá tenistka Dominika Cibulková (31)... Dočkala sa tohoto!

Už azda každý sa na internete aspoň raz stretol s Wikipediou. Ide o online encyklopédiu, ktorú využívajú nielen študenti, ale všetci informáciechtiví ľudia. Špecifická je v tom, že dopĺňať a upravovať ju môže naozaj každý. Výhodou je, že v nej častokrát nájdete aj menej dostupné informácie, nevýhodou, že môžu byť vymyslené. 

Neznámy srandista vyčíňal na Wikipedii aj v týchto dňoch a posvietil si na slovenské známe tváre. Pomerne rýchlo zareagoval napríklad na nedávnu kauzu bývalej tenistky Dominiky Cibulkovej. A tak sa v kolonke s názvom: Život po skončení aktívnej kariéry, dočítate aj o prednostnom očkovaní na COVID-19.


Okrem Cibulkovej bol prednostne zaočkovaný aj jej manžel: Dominika sa vyjadrila... Bol to omyl!


„V januári 2021 počas pandémie koronavírusu vyvolala kontroverzie tým, že bola aj s manželom Michalom Navarom zaočkovaná proti koronavírusu v prvej fáze očkovania napriek tomu, že obaja nepatrili do skupiny kritickej infraštruktúry...“ píše sa na známom portáli. Spomína sa tam tiež jej verejné ospravedlnenie a výzva, aby sa ľudia očkovania nebáli. „Cibulková sa však k téme očkovania vyjadrila až po prvotnej kritike o jej uprednostnení.“

Na Wikipedii vyčíňal škriatok:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Wikipedia)

Oveľa drsnejšiu srandu si online „editor“ urobil zo známeho rapera Michaela Kmeťa alias Separa. Z toho dokonca urobil vraha. „V mladosti pripravil o život najmenej sedem ľudí. Niekoľkokrát sa mu odvážili postaviť niekoľkí nepriatelia, ktorí napokon skonali alebo skončili v obyčajnej robote. Separ prešiel výraznou kriminálnou činnosťou, ako napríklad predaj zbraní či obchod s bielym mäsom,“ písalo sa na webe.

Na kurióznu úpravu životopisu upozornil na svojom Instagrame aj samotný raper. Táto verzia však na portáli už neexistuje. Teraz Wikipedia informuje o tom, že bol odsúdený na 12 rokov väzenia za kradnutie beatov v hodnote 20 tisíc eur od producenta Mylsa. „Sú dohady aj o pránovanom únose a následne znásilnenia 3 dievčat z Ugandy,“ píše sa v Separovom profile. Nuž, zdá sa, že niekto mal v karanténe kreatívnu chvíľku.

Na Wikipedii vyčíňal škriatok:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

Na Wikipedii vyčíňal škriatok:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Wikipedia)

Viac o téme: Dominika CibulkováSepar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu