Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Toto je MEGA! Nora Mojsejová začala rapovať: Klip plný vulgarizmov... Nedajte sa oj**ať!

Nora Mojsejová začala rapovať! Zobraziť galériu (4)
Nora Mojsejová začala rapovať! (Zdroj: foto: youtube.com)

BRATISLAVA - Nora Mojsejová a jej kultové hlášky sú späť! Kontroverzná podnikateľka z Košíc bola kedysi na úplnom vrchole popularity a vďaka svojim vyjadreniam, pri ktorých si nikdy nebrala servítku pred ústa, je známa až dodnes. A najnovšie sa pripomenula sama. Hviezda šou Mojsejovci či Šéfka nakrútila videoklip!

Nora sa nechala nahovoriť na spoluprácu s mladým raperom Adamom, ktorý vystupuje ako Slaytiiina. Do svojho najnovšieho počinu sa rozhodol zakomponovať práve kontroverznú podnikateľku, ktorá sa však na piesni priamo podieľala. Nielenže sa objavila v klipe, dokonca začala aj rapovať. A to poriadne tvrdo! 

Galéria: Nora Mojsejová

Nora Mojsejová má na konte svoju prvú rapovú skladbu
Zobraziť galériu (4)
Nora Mojsejová má na konte svoju prvú rapovú skladbu  (Zdroj: foto: youtube.com)

„Nedajte sa oj**ať, oj**ať, všetci nás chcú sledovať, sledovať, nebudem sa prizerať, prizerať, nedajte sa ojeeeee**ať,” znie z úst bývalej televíznej hviezdy. Vo videu nechýba ani jej typická cigareta v ústach či charakteristické gesto zdvihnutého prstu, ktorým kedysi zvýrazňovala všetky svoje názory. 

No a ako vsuvku v časti videoklipu tvorcovia dokonca využili aj staršie videá s najlepšími vyjadreniami Mojsejovej, kde tiež nie je núdza o vulgarizmy. A keďže lepšie raz vidieť, ako 100-krát počuť, presvedčte sa sami vo videu nižšie. 

Viac o téme: RapNora MojsejováSlaytiiina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu