Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hrozivá dopravná nehoda dvoch markizáčok: Vynoril sa kamión... Trikrát ich pretočilo!

Hrozivá dopravná nehoda dvoch markizáčok! Zobraziť galériu (4)
Hrozivá dopravná nehoda dvoch markizáčok! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - O dopravných nehodách čítame a počujeme každý deň, no niečo celkom iné je zažiť to na vlastnej koži. Svoje o tom vedia aj dve markizáčky - Monika Šuleková a jej kamarátka Beáta Rusnáková. Bývalé farmárky najnovšie prežili chvíle plné strachu a hrôzy.

Monika Šuleková vypadla v poslednom farmárskom dueli, počas ktorého ju aj s kolegyňou Evou Lipovskou 3:0 porazili súperky Katka a Xénia. Nie je žiadnym tajomstvom, že populárna šou na televíznych obrazovkách frčí s pár týždňovým odstupom, a tak je jasné, že aj Monika je doma už trošku dlhšie, než len tri dni. Počas tohto času sa stihla stretnúť s bývalými súťažiacimi, lenže okrem príjemných chvíľ majú za sebou aj poriadne dramatické. 

Galéria: Finalisti Farmy 12
Web markiza.sk prišiel s informáciou, že Šuleková a ďalšia vypadnutá farmárka Beáta Rusnákova nedávno prežili vskutku hrôzostrašnú situáciu, ktorá mohla skončiť obrovským nešťastím a k tragédii stačil len kúsok. „Mali sme dopravnú nehodu. Spoločne s Bebou. Boli sme na ceste do Bratislavy. Bol za nami kamión, my sme mali odbáčať," začala vysvetľovať brunetka. 

Monika Šuleková sa stala účastníčkou vážnej dopravnej nehody.
Zobraziť galériu (4)
Monika Šuleková sa stala účastníčkou vážnej dopravnej nehody.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

S Monikou bola v aute aj Beáta Rusnáková
Zobraziť galériu (4)
S Monikou bola v aute aj Beáta Rusnáková  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Kamión sa im však zrazu akosi stratil z dohľadu. „Nejak sa nám stratil a potom sa zrazu znova  zniekadiaľ vynoril. Trikrát nás otočilo. Ale sme všetci živí a zdraví a to je podstatné. Ale naozaj to bola veľmi zlá skúsenosť a dúfam, že už sa mi v živote nikdy nič také nestane," opísala Monika v rozhovore, ktorý sa však týkal predovšetkým Farmy. 

V jeho závere prezradila, že čo sa týka jej kolegov, sú aj takí, s ktorými nechce mať v skutočnom živote vonku už nikdy nič spoločné. „Nebudme konkretizovať, ale sú tam dvaja ľudia, s ktorými sa určite nestretnem. S ostatnými áno," dodala na záver. Nuž a o koho išlo, sa časom určite ukáže. 

Viac o téme: Farma 12Beáta RusnákováMonika Šuleková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu