Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zasnúbená slovenská speváčka: Neuveríte, ako si našla manžela!

Dominika Stará so snúbencom Zobraziť galériu (3)
Dominika Stará so snúbencom (Zdroj: Instagram DŠ)

ŠAMORÍN - Svadba sa blíži! Ako nedávno informovala speváčka Dominika Stará, na svoj veľký deň nebude čakať do vysnívaného mája, ale vydatou pani sa stane oveľa skôr. Svojho budúceho manžela pritom spoznala len pred rokom. A nevybrala si ho úplne sama.

Kedysi nebolo nič výnimočné, že do výberu životného partnera mala čo povedať rodina, hlavne teda rodičia. Dnes už si manželov a manželky vyberáme sami, ale občas nám aj niekto pomôže. Ako Dominike Starej. 

Galéria: Dominika Stará

Tá si včera večer pripomenula prvé výročie dňa, kedy spoznala svojho snúbenca. „Presne takto pred rokom, 3. 11.2019 mi zazvonil telefón. Volala mi kamoška, že mi našla manžela, o pár dní s ním bude riešiť nejaké veci a mám si ho vtedy prísť omrknúť aj ja,” prezradila speváčka.

Ako dodala, nebola tým vôbec nadšená a kamarátku sa snažila presvedčiť, že je to šialený nápad. „Lenže čo čert nechcel, na to stretko ma nakoniec nejako predsa len dotiahla. Dnes už môžem povedať - chvála Bohu, že som sa nechala zlomiť! Pretože nebola ďaleko od pravdy... V ten deň som naozaj stretla svojho budúceho manžela,” uviedla Dominika na sieti Instagram. 

Zasnúbená slovenská speváčka: Neuveríte,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DŠ)

Za rok sa jej teda život úplne zmenil. Hoci tvrdila, že je šťastná aj slobodná, až teraz jej vraj život dáva zmysel. „Všetko do seba dokonale zapadá, všetko sa mi zdá také správne a úžasne načasované. Je až neuveriteľné, ako vám jeden správny človek, jedno správne stretnutie dokáže zmeniť celý život, posunúť ho tým správnym smerom a dať mu hlbší zmysel,” napísala na záver. 

Podľa posledných informácií sa svadba bude konať v zime. Presný dátum si však Dominika zatiaľ necháva pre seba. 

Zasnúbená slovenská speváčka: Neuveríte,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DŠ)

Viac o téme: Dominika Stará
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu