Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zadržaný Kollár mal rozprávkový život: Randil so známou misskou a takýmto LUXUSOM sa chválil!

Zoroslav Kollár Zobraziť galériu (14)
Zoroslav Kollár (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - NAKA včera zadržala Zoroslava Kollára, ktorého meno sa objavilo v Kočnerovej Threeme aj na takzvaných mafiánskych zoznamoch. Už predtým sa však občas objavoval napríklad v šoubiznisovej rubrike - vďaka randeniu s bývalou misskou a luxusu, ktorý predvádzal na spoločenských akciách.

Zoroslav Kollár je známy ako podnikateľ, no pôvodným vzdelaním a zamestnaním je právnik. Angažoval sa v konkurznej legislatíve, kde ale likvidácia firiem údajne nie vždy prebiehala v súlade s "kostolným poriadkom". 

Neskôr sa jeho meno objavilo na mafiánskych zoznamoch a naposledy v Threeme, kde ho Marián Kočner spomínal v komunikácii s väzobne stíhanou bývalou štátnou tajomníčkou Monikou Jankovskou. Kollár podľa nich stál za viacerými kauzami, kde sa kupovali súdne rozhodnutia. Kočner sa aj podľa výpovede Petra Tótha často sťažoval, že známy právnik má kontakty na súdoch a vie si lepšie presadiť svoje záujmy. 

Kollárov majetok sa odhaduje na desiatky miliónov eur. V roku 2008 všetkých ohúril, keď sa na spoločenskú akciu do bratislavskej Incheby priviezol na – v tom čase – najdrahšom aute sveta. Bugatti Veyron vtedy vlastnil len zopár mesiacov, zaobstaral si ho za 1,130 milióna eur. Už pri objednávke bolo nutné zaplatiť 30 percent z ceny a bolo to jediné auto tohto typu na Slovensku. Automobilka vyrábala ročne iba 300 kusov - každý jeden ručne! 

Zadržaný Kollár mal rozprávkový
Zobraziť galériu (14)

Zadržaný Kollár mal rozprávkový
Zobraziť galériu (14)

Na luxusnom tátošovi sa však nepriviezol sám. Spoločnosť mu robila Miss Universe 2007 Lucia Senášiová. Svoj vzťah najprv tajili a kráska vždy zahmlievala, s kým vlastne tvorí pár. Nakoniec však evidentne dostala povolenie verejne sa k podnikateľovi priznať. 

Na svoj profil na sieti Facebook totiž po nejakom čase začala pridávať spoločné fotografie. „Strašne ho milujeeeeem! ale strašneeeeee! :),“ napísala k jednej z nich.

Zadržaný Kollár mal rozprávkový
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Facebook LS)

Ešte v čase, keď meno milenca tajila, prezradila, že sa dlho pokúšali o dieťa. Vzťah im však nakoniec nevydržal. Po rozchode dokonca Luciin exkluzívny byt na Zámockej ulici zmenil majiteľa – nehnuteľnosť v odhadovanej hodnote do 400-tisíc eur darovala boháčovi Zoroslavovi Kollárovi. 

Nešlo však o bývanie, ktoré by si Senášiová sama kúpila. Tiež jej ho predtým niekto daroval. Asi nie je ťažké uhádnuť, kto to bol. Aj tento príbeh potvrdzuje, že právnik a podnikateľ si žil naozaj na vysokej nohe, keď mohol rozdávať byty za státisíce eur. 

Včera však skončil v rukách polície. Išlo o akciu Víchrica a po výsluchu v nitrianskej budove NAKA Zoroslava Kollára eskortovali v putách do cely policajného zaistenia. Všetko v tej chvíli nasvedčovalo tomu, že milionára chcú policajti stíhať väzobne.

NAKA spustila akciu VÍCHRICA
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Akcia Víchrica
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

 

Viac o téme: Zoroslav Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu