Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krvavé zranenie sexi tanečnice z Let‘s Dance: Nešťastná nehoda pri banálnej činnosti… Au!

Natália Glosíková sa škaredo zranila pri otváraní konzervy. Zobraziť galériu (6)
Natália Glosíková sa škaredo zranila pri otváraní konzervy. (Zdroj: Instagram N.G.)

BRATISLAVA - Aj pri úplne banálnej činnosti stačí chvíľka nepozornosti a nepríjemné zranenie je na svete! Svoje by o tom aktuálne vedela hovoriť aj tanečnica známa z Let's Dance Natália Glosíková (30). Tá hneď v úvode týždňa skončila so zakrvaveným prstom... Neuveríte, čo robila!

O hrozivo vyzerajúce zranenie sa tanečnica podelila na sociálnej sieti Instagram. K zakrvavenému prstu nenapísala nič viac, len: „Nice monday morning,“ teda v preklade: „Pekné pondelkové ráno.“ Čo sa jej stalo, však najprv na webe nepriblížila. Dôvodom zrejme bol aj fakt, že nešlo o žiadnu desivú nehodu, ale o absolútne banálnu činnosť. 


VIDEO: Krásna Natália Glosiková nás zobrala do fitka: Ukáže vám cviky na celé telo a odhalí aj jej jedálniček


Stačila chvíľka nepozornosti a zranenie bolo na svete. „Otvárala som konzervu, zjavne veľmi nešikovne a zostalo mi viečko z nej zapichnuté v prste... Aspoň si nemusím robiť rúško na Halloween,“ prezradila pre Topky.sk Glosíková, ktorá situáciu zjavne berie s humorom. Len pred rokom sa pritom rovnako porezala sklom z kompótového pohára. „Vtedy si poviete: Áno, moja, ty asi fakt radšej len tancuj,“ dodala na svojom profile.

Natália Glosíková si spôsobila hrozivo vyzerajúce zranenie.
Zobraziť galériu (6)
Natália Glosíková si spôsobila hrozivo vyzerajúce zranenie.  (Zdroj: Instagram N.G.)

Šiť však ranu, našťastie, nebolo potrebné... Alebo lepšie povedané, Natália túto možnosť ani nebrala do úvahy. „Nešla som s tým nikam, s prstom a trochou krvi nebudem na pohotovosti otravovať a riešiť, či šiť alebo nešiť,“ povedala nám Glosíková.

S podobným zranením má však skúsenosť už z minulosti. „Podobné takéto, trošku hlbšie zranenie prsta som už v minulosti mala a časom sa pekne aj samé zrástlo a na pamiatku ostala len trochu jazva, ale aspoň mám spomienku,“ dodala tanečnica. Prajeme skoré zotavenie!

Krvavé zranenie sexi tanečnice
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram N.G.)

Viac o téme: Natália GlosíkováLet's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu