Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalšia rana pre Vémolu: Najprv koronavírus, teraz rozchod s Lelou... Podviedol ma!

Lela vraj nedokázala uniesť Karlosovu neveru Zobraziť galériu (2)
Lela vraj nedokázala uniesť Karlosovu neveru (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Len pred pár dňami Karlos Vémola (35) priznal, že bol pozitívne testovaný na koronavírus. Ten napokon lapli aj jeho dve dievčatá - partnerka Lela a dcérka Lili. Českému bitkárovi táto situácia poriadne skomplikovala plány, keďže sa mal už onedlho postaviť v zápase postaviť proti Václavovi Mikuláškovi, ktorý je prezývaný Baba Jaga. Lenže aktuálne sa ukázalo, že rodina má okrem koronavírusu a presunutého súboja aj ďalší podstatný problém. Rozchod!

Rozchod dvojica oznámila prostredníctvom príspevku na Instagrame. Ako prvá svoje oficiálne stanovisko zverejnila matka malej Lili. Jej slová síce nezaváňali zrútením a snažila sa k veci postaviť racionálne, nakoniec si však predsa len neodpustila podpichnutie a uviedla, že dôvodom, prečo idú s Karlosom od seba, je jeho nevera. „S partnerom prežívame obdobie plné zmien. Sme však rodičmi prekrásneho dievčatka a to je pre nás oboch dôležité," začala Lela.

Galéria: Lela Ceterová a Karlos Vémola
„Ja sa budem budem venovať dcére a svojim aktivitám, Karlos má vytvorený priestor na rekonvalescenciu a usporiadanie duše a tela. Sklamala ma Karlosova nevera. Pretrvávala medzi nami kríza, a preto som odcestovala do Bratislavy, kde som si pripravila potrebné záležitosti na sťahovanie. Sťahovaniu zabránil Covid, z ktorého sa musíme vyliečiť a potom odchádzame," uviedla blondínka a dodala, že už pred mesiacom dala výpoveď nájomníkom vo svojom byte.

Lela Ceterová a Karlos Vémola sa rozišli
Zobraziť galériu (2)
Lela Ceterová a Karlos Vémola sa rozišli  (Zdroj: Instagram)

Onedlho sa k veci postavil aj Karlos, ten má však zjavne inú verziu dôvodu rozchodu. „Iba naši blízki vedia, ako to medzi nami naoaj bolo. A ja sa k nášmu rozchodu ďalej nebudem nikomu vyjadrovať. Na rozdiel od partnerky, ja na matku svojej dcéry žiadnu špinu zverejňovať nikdy nebudem o údajných neverách a podobne. Všetko raz, bohužiaľ, končí. Bola to všetko moja vina aj keď sme v tom boli dvaja. Odteraz sa budem sústrediť len na Lili, zápasnícku kariéru a nech sme s Lelou čo najrozumnejší rodičia," napísal Karlos.

Viac o téme: RozchodKarlos Vémola Lela Ceterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu