Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská herečka má poriadne vymakané brucho: Po troch deťoch... Toto je recept!

Vlastina Svátková Zobraziť galériu (3)
Vlastina Svátková (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Rok po pôrode posledného syna nebola Vlastina Svátková (38) vo forme, akou sa zvyknú chváliť iné celebritné mamičky. Ona naopak bez hanby ukázala, aké nedokonalé brucho vtedy mala. No dnes je už situácia úplne iná...

Najprv bola známa ako dievča, ktoré Jamesovi Bondovi vo filme Casino Royal nieslo otrávený nápoj. Neskôr sme ju už videli aj v slovenských a českých filmoch a seriáloch, napríklad Hodinu nevíš,  GangsterKA, Tajné životy, První republika či Jenny. 

Galéria: Vlastina Svátková

Talentovaná Slovenka však nie je len herečka, ale aj trojnásobná mama. Dvoch synov má z predchádzajúceho manželstva, posledného má s producentom Jiřím Kounickým. Vlastina má často odvahu ukazovať, čo iní skrývajú, a tak sa rok po pôrode ukázala na zábere, kde bolo vidieť, že jej brucho vôbec nie je dokonalé. 

Slovenská herečka má poriadne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Petra Klačková photography/Instagram V.S.)

Dnes je však už situácia iná. Aj pri troch deťoch si herečka našla čas na seba a venovala sa okrem iného aj práci na svojom zovňajšku. A výsledok je naozaj závideniahodný. „Ide to. Aj brucho, ktoré odnosilo tri deti, môže vyzerať lepšie než v dobe, keď ešte ani netušilo, že nejaké deti bude mať,” napísala Svátková k aktuálnej snímke.

No, samozrejme, nie je úplne zadarmo. I keď Vlastina nemakala v posilňovni. „Cvičím na zemi v obývačke pri Netflixe, keď Matyáš na chvíľu poobede zaspí. Hýbem sa v prirodzenom behu života: schody doma tak 50-krát za deň, nemám pani na upratovanie, za každým drepom za zem pre lego si vizualizujem pevnejší zadok, aj keď ho ešte nevidím,” prezradila svoj recept. 

Ako ale dodala, netreba cvičiť, keď sa človek cíti unavený, a na výsledok si samozrejme treba počkať. No dôležitá je aj strava. „Aký vzťah a úctu k sebe mám, tak sa kŕmim. Buď sa napchávam fastfoodom, pretože mi je jedno, čo mi toto jedlo dá, alebo si uvarím z kvalitných surovín, pretože mi na sebe záleží,” predostrela myšlienku hodnú zamyslenia. 

Ďalším Vlastininým krokom je nedojedať za každú cenu a ani po deťoch. „Kto si myslí, že sa trápim hladom, držím diéty a nič nežeriem, bude sklamaný, možno ma nebude mať ešte viac rád. každý, kto ma pozná, vie, že mi radosť spraví jedlo, ideálne dlhá, zážitková večera,” prezradila. 

Vlastina Svátková
Zobraziť galériu (3)

 

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu