Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tak toto je pohľad pre bohov: Páni, držte si klobúky... Simona Krainová sa nechala nafotiť ÚPLNE NAHÁ!

Simona Krainová Zobraziť galériu (4)
Simona Krainová

PRAHA - Tá žena snáď zastavila čas! Simona Krainová (47) už dlhé roky patrí medzi najzvučnejšie mená česko-slovenského modelingového priemyslu a o blondínku je neustále obrovský záujem i napriek tomu, že je vo veku, kedy je väčšina z jej kolegýň už dávno v "modelingovom dôchodku". Úspešná kráska často fotí rôzne kampane, zdobí titulky magazínov, no a najnovšie vytiahla jednu z najodvážnejších fotografií svojej kariéry. Fúúú, tak to je teda pohľad!

Dvojnásobná mama vyzerá skutočne božsky. A to i bez zásahu šikovný retušérov, o čom svedčí mnoho jej súkromných záberov. Niet preto divu, že si s jej výzorom a v neposlednom rade i božskou postavou, môže dovoliť zábery, aké bežne fotia jej o polovicu mladšie kolegyne. Najnovšie zo svojho protfólia blondínka vytiahla absolútnu čerešničku. 

Galéria: Simona Krainová
Reč je o zábere, ktorým sa aktuálne pohválila na Instagrame a pózuje na ňom úplne nahá. Zmyselný výraz, dokonalá postava a elegantná úprava spôsobili, že Simona vyzerá ako absolútna femme fatale. A hoci jej prsia zakrývajú iba dva čierne krížiky cez bradavky a na rozkroku má položenú ruku, celkový dojem absolútne nepôsobí lacno či vulgárne.

„Aj vám je také teplo?" napísala Krainová k záberu, ktorý zrejme jej priaznivcov rozpálil viac, než horúce počasie, no a na počudovanie, Simona dostala komplimenty aj od mnohých žien.  Raz darmo. Keď sa stretne šikovný fotograf a modelka ako táto česká kráska, výsledok nemôže dopadnúť zle. Na toto sa dá povedať iba jedine - Wau!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

je vám taky takové teplo? #heatison #freetheniples @lukasdvorakstudio

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova),

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu