Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská kráska čaká bábätko: Prezradila pohlavie dieťatka a... Wau, to sú parádne tehotenské FOTO!

Zverejnila fotky s bruškom! Zobraziť galériu (4)
Zverejnila fotky s bruškom! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Zabudnite na načančané fotografie tehotných žien v saténových župančekoch či čipkovanej bielizni, akými v dnešnej dobe disponuje takmer každá tehuľka. Tanečnica Melánia Kasenčáková (36) sa už čoskoro stane dvojnásobnou maminou, čo približne pred mesiacom oznámila prostredníctvom svojho Instagramu. Najnovšie sa ale so svojim priaznivcami podelila o parádne netypické zábery s bruškom a dokonca prezradila aj pohlavie dieťatka!

„Som v tom a.k.a boli sme tvoriví v karanténe," napísala Lady Mel krátko, no absolútne výstižne ešte začiatkom augusta. Spomínané karanténne obdobie strávila v Miláne. Z Talianska, ktoré v tom čase čelilo obrovskej koronakríze, pochádza jej manžel Enrico, ktorý je aj otcom ich sedemročnej dcérky Zary. 

Galéria: Melánia Kasenčáková so svojou rodinou

Melánia Kasenčáková sa už onedlho stane dvojnásobnou mamičkou
Zobraziť galériu (4)
Melánia Kasenčáková sa už onedlho stane dvojnásobnou mamičkou  (Zdroj: Instagram M.K./Liligphotography)

Tá sa už onedlho stane staršou sestričkou a, ako Melánia najnovšie prezradila, do ich čoskoro už štvorčlennej rodinky, pribudne ďalšie dievčatko. Temperamentná tanečnica sa s touto novinkou opäť pochválila prostredníctvom sociálnej siete, kde zverejnila zábery zo spoločného fotenia. A ako sme už ale spomínali, žiadne typické a strojené "glamour" zábery sa nekonajú.

Mel, Enrico aj ich malá princezná sa poobliekali do veselých ružovo-fialových farieb, ktoré jasne dávajú najavo, že speváčka pod srdcom nosí dcérku. No a keď k tomu pridáte obrovské balóny, pozitívnu energiu a šťastie, ktoré z trojice doslova sršia na všetky strany, vzniká z toho jedno naozaj dokonalé tehotenské fotenie. Čo poviete? Nie sú podarení ?

 

Viac o téme: Melánia KasenčákováLady Mel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu