Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hviezda Oteckov radikálne schudla: Za všetkým je rakovina jej mamy!

Zuzana Mauréry Zobraziť galériu (5)
Zuzana Mauréry (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Predstaviteľka riaditeľky školy v obľúbenom seriáli Oteckovia prešla radikálnou zmenou. Hoci bola Zuzana Mauréry (51) jemne silnejšej postavy, predminulý rok odrazu poriadne schudla a chválila sa štíhlou figúrou. Teraz však prezradila, že za všetkým je ochorenie jej maminy.

Predminulý rok v novembri zavesila Zuzana Mauréry na svoj facebookový profil fotografiu z fitnescentra. Pózovala na nej pred zrkadlom v ružovom tielku a po kilách navyše nebolo ani stopy. Naopak, predstaviteľka Tamary z obľúbeného markizáckeho seriálu Oteckovia sa mohla pýšiť štíhlou postavičkou. Čo však stálo za radikálnym rozhodnutím takto sa zmeniť?

Galéria: Zuzana Mauréry

Zuzana Mauréry sa pochválila v novembri 2018 takouto postavičkou.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Mauréry sa pochválila v novembri 2018 takouto postavičkou.  (Zdroj: Facebook Z.M.)

Rozhodne nešlo o to, že by so sebou herečka bola nejako nespokojná. Dôvod je omnoho smutnejší. Všetko sa to začalo kvôli jej mame. Tá sa totiž stala onkologickým pacientom a Zuzana sa o ňu veľmi bála. Preto sa rozhodla s najvyšším uzatvoriť akúsi dohodu a pre mamino zdravie sa vzdala svojej neresti – jedenia sladkého.

„Urobila som deal s „horným manažmentom“, že kým mama nebude zdravá, nebudem jesť sladké. Mala som motív, cez ktorý nejdú vlaky. Vzdala som sa svojej Achillovej päty, toho, čo mi robí najväčší pôžitok a je mojou najväčšou hrozbou. Každý, keď má prázdno v duši, tú dieru potrebuje niečím zapchať a každý ju zapcháva niečím iným,“ vysvetlila svoje rozhodnutie v rozhovore pre rádio Expres Mauréry.

Jej maminu toto rozhodnutie určite potešilo, no myslela prakticky. „Keď mama prišla od onkológa raz domov a hovorí, že už tam nemá, čo tam mala, tak sa ma hneď spýtala: A teraz čo, začneš jesť sladké? Po čase som znovu začala, lebo taký bol deal. Je to hlavne jej zásluha, ale všetko sa ráta,“ prezradila Zuzana, ktorej mamina je už chvalabohu v poriadku

Zuzana Mauréry poriadne schudla. Je za tým onkochoroba maminy.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Mauréry poriadne schudla. Je za tým onkochoroba maminy.  (Zdroj: Facebook Z.M.)

Viac o téme: Zuzana Mauréry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu