Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO Veľká novina prsnatej exmarkizáčky: Je tehotná... Tajila to 6 mesiacov!

Karin Dvořáková je tehotná. Zobraziť galériu (6)
Karin Dvořáková je tehotná. (Zdroj: Instagram K.D.)

KOŠICE - Súťažiaca z markizáckej reality šou Farma Karin Dvořáková prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života. Minulý rok v septembri sa zasnúbila s priateľom Marekom no a teraz vyšla von s ďalšou veľkou novinou. Je tehotná. A tajiť sa jej to darilo celých 6 mesiacov!

Ešte začiatkom roka Karin Dvořáková s priateľom trávili dovolenku v spoločnosti Zuzany Plačkovej. Po tomto výlete sa však už na ďalšie bujaré cesty do zahraničia nevydali. A dnes je už jasné aj prečo... Celých 6 mesiacov sa totiž tmavovláske darilo tajiť, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. Krásnou novinkou sa pochválila až teraz.

Galéria: Karin Dvořáková súťažiaca vo Farme X

„Yes. Budem mama. Možno ma pochopíte... Pravdupovediac nechcela som to dávať na internet veľmi skoro,a by som bola v pokoji a kľude a hlavne s pozitívnymi myšlienkami. Ste súčasťou môjho života, keďže s vami zdieľam aj súkromie, tak si zaslúžite kúsok môjho baby obdobia vidieť,“ napísala k fotke s bruškom budúca mamička. 

„Nič sa nemení, stále budem taká, akú ma poznáte a ba dokonca viac šialená. Pomaly sa mi začína rýchla divoká jazda,“ napísala Karin a prezradila, že sa aktuálne nachádza už v šiestom mesiaci tehotenstva. Na zábere drží veľký balón s nápisom Boy or Girl, po prasknutí ktorého by sa budúci rodičia mali dozvedieť pohlavie bábätka. Zdá sa teda, že Karin vie už aj túto informáciu, zatiaľ sa však o ňu ešte nepodelila. 

Viac o téme: Karin Dvořáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu