Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hanba na poslednej rozlúčke s Pilarovou: Vykašľal sa na ňu jediný syn... Drsná reakcia jej manžela!

Vyjadrenie Jana Kolomazníka hovorí za všetko... Zobraziť galériu (6)
Vyjadrenie Jana Kolomazníka hovorí za všetko... (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Až tri mesiace od úmrtia Evy Pilarovej (†80) sa konala zádušná omša za túto zosnulú spevácku legendu. Posledné zbohom jej prišli dať jej blízki, kolegovia i priatelia, v bazilike však chýbal v podstate najdôležitejší muž jej života - jediný syn Milan Pilar.

Vdovec Jan Kolomazník síce chcel usporiadať zádušnú omšu oveľa skôr, situácia okolo koronavírusu mu však neumožnila pripraviť poslednú rozlúčku hneď po úmrtí jeho milovanej manželky. Približne tri stovky smútiacich tak mohli dať zbohom Pilarovej až teraz. Poctu jej vzdali aj známe české tváre ako Jiřina Bohdalová, Leona Machálková, Vojta Dyk, či Tatiana Vilhelmová. Nemilým prekvapením preto bolo, že v Bazilike Nanebevzetí Panny Marie chýbal jej syn. 

Galéria: Eva Pilarová
Pilarová s ním pritom vôbec nemala narušený vzťah. Milanovi však evidentne vyslovene vadilo, keď ho na verejnosti rozoberala. „Syn si to neželá, aby som o ňom hovorila, a ja ho rešpektujem. Poviem teda iba, že pracuje s počítačmi, je šťastne ženatý, urobil ma dvojnásobnou babičkou. A máme pekný vzťah, dokonca som aj dobrá svokra,” nechala sa v minulosti počuť Pilarová.

Jan Kolomanzík mohol usporiadať zádušnú omšu až tri mesiace po smrti svojej milovanej manželky.
Zobraziť galériu (6)
Jan Kolomanzík mohol usporiadať zádušnú omšu až tri mesiace po smrti svojej milovanej manželky.  (Zdroj: Profimedia)

Na poslednej rozlúčke s Evou Pilarovou chýbal jej syn Milan.
Zobraziť galériu (6)
Na poslednej rozlúčke s Evou Pilarovou chýbal jej syn Milan.  (Zdroj: Profimedia)

Zdrvenému Kolomazníkovi, ktorý sa počas obradu niekoľkokrát rozplakal, sa však absencia Milana na poslednej rozlúčke príliš nepozdávala. Podľa všetkého na pozvanie dokonca ani nereagoval. „Ja neviem. Pozývali sme ho. Neodpovedal,” povedal vdovec pre český Expres.cz, ktorý jeho reakciu opísal doslova ako "zasyčanie" s tým, že mu bola otázka na Milana Pilara už na prvý pohľad vrcholne nepríjemná. V českých diskusiách bola jeho neprítomnosť niekoľkokrát označená ako hanba či neúcta. Prečo sa s mamou neprišiel rozlúčiť, vieš však najlepšie on sám...

Viac o téme: Eva PilarováJan KlomazníkSyn Milan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu