Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Exmilenka Karla Gotta (†80) už pozná svoj ortieľ: KORONAVÍRUS... návrat z nemocnice v nedohľadne!

Maestrova exmilenka zostáva v nemocnici. Zobraziť galériu (4)
Maestrova exmilenka zostáva v nemocnici. (Zdroj: Profimedia)

MNÍCHOV - Už pred niekoľkými dňami musela do nemocnice zavítať niekdajšia milenka Karla Gotta (†80) Taťána Smutná (57). Tej teraz testy potvrdili obávanú diagnózu. Za problémami, ktoré ju trápili, je koronavírus.

Brunetku pritom trápili zdravotné ťažkosti už začiatkom marca a lekárka z nemocnice v Mníchove sa domnieva, že Taťána už vtedy zápasila s vírusom COVID-19, ktorý si po celom svete vyžiadal už tisíce obetí. „Bolo mi vtedy zle, ale robili mi skúšky len na influenzu. Dostala som len lieky na kašeľ,” spomína si Smutná na svoju vtedajšiu diagnózu. Hoci sa dusila a bola veľmi slabá, nikomu v tom čase ešte nenapadlo, že by mohlo ísť práve o spomínaný vírus.

Galéria: Takto si pamätáme na Karla Gotta:

Po tom, ako ju pred pár dňami hospitalizovali v nemocnici, jej lekári diagnostikovali pľúcnu embóliu, no spravili jej aj ďalšie testy na koronavírus a nasadili liečbu. „Stále mi dávajú infúzie a tiež injekcie na riedenie krvi po embólii pľúc,” napísala portálu Blesk Smutná. Ako potvrdila, jej stav sa pomaly zlepšuje. Horúčky sa zmiernili a dokonca začala pociťovať hlad.

Taťána Smutná s Karlom Gottom a Ivanou Gottovou.
Zobraziť galériu (4)
Taťána Smutná s Karlom Gottom a Ivanou Gottovou.  (Zdroj: Profimedia)

Z infekčného ju previezli na bežnú izbu, no z preventívnych dôvodov je na nej sama. „Ešte tu asi pobudnem,” povzdychla si Taťána. Snáď sa bude môcť domov vrátiť čím skôr.

Viac o téme: Karel GottKoronavírusTaťána Smutná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu