Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obrovská tragédia: Známy Slovák prišiel o svoju milovanú... Hodinu pred smrťou bola v poriadku!

Známy Slovák prišiel o svoju milovanú! Zobraziť galériu (6)
Známy Slovák prišiel o svoju milovanú! (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Jeden z najhorších dní vo svojom živote aktuálne prežíva celebritný šperkár Tomáš Stríž. Akoby šmahom ruky do rána prišiel o jednu z najdôležitejších žien vo svojom živote, hoci ešte hodinu pred jej smrťou nič nenasvedčovalo tomu, že by mala naposledy vydýchnuť.

Až niekoľko hodín po jej smrti sa Tomáš dozvedel, že prišiel o svoju milovanú babičku (†87). Ikonu, ktorá si na sociálnej sieti influencera získala množstvo fanúšikov a zabávala ľudí videami v spolupráci s jej známym vnukom. „O siedmej ráno mi volal brat, aby mi povedal, čo sa stalo. Ešte o druhej v noci vraj išla na toaletu a všetko vyzeralo byť v poriadku," prezradil nám zdrvený Stríž. 

Aj napriek tomu vraj už v poslednom období bolo badateľné, že má temperamentná dáma isté problémy. „Ona už v poslednej dobe bola taká všelijaká. Ledva rozprávala, báli sme sa o ňu," vyjadril sa pre Topky šperkár s tým, že nikto z ich rodiny nečakal, že sa babička poberie na druhý svet z minúty na minútu. Privolaný lekár totiž určil čas smrti na 03:00 nad ránom, ako sme už spomínali, hodinu predtým nič nenasvedčovalo tomu, že stará mama sa už rána nedožije. „Apoň zaspinkala v pokoji," povedal pre Topky s plačom Tomáš, keď sme ho kontaktovali. 

Tomáš Stríž prišiel o svoju milovanú babičku-
Zobraziť galériu (6)
Tomáš Stríž prišiel o svoju milovanú babičku-  (Zdroj: Instagram T.S.)

Zdrvený Tomáš tragickú správu oznámil aj na svojom Instagrame. Jeho babičku si totiž zamilovali všetci jeho fanúšikovia.
Zobraziť galériu (6)
Zdrvený Tomáš tragickú správu oznámil aj na svojom Instagrame. Jeho babičku si totiž zamilovali všetci jeho fanúšikovia.  (Zdroj: Instagram T.S.)

Pol dňa bezprostredne po tejto tragédii totiž smrť babičky oznámil aj svojim fanúšikom, ktorí si akčnú pani a jej vtipné videá zamilovali. „Veľmi ťažko sa mi o tom píše. Viete, ja som to už akoby čakal a bol som pripravený, ale pravda je, že pripravení nie ste nikdy. Odmalička som ju bral ako kamarátku, nie ako babku. Bohužiaľ, babka dnes zaspinkala vo veku 87 rokov. Je mi smutno ako nikdy," napísal na Instagram inokedy večne usmievavý šperkár, ktorého smrť babičky mimoriadne zasiahla. Pozostalým a blízkym vyjadrujeme úprimnú sústrasť a Tomášovej zosnulej starej mame posielame do neba toľko lásky, koľko ona poskytovala svojej milujúcej rodine aj fanúšikom. 

Viac o téme: Tomáš Stríž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu