Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Lucie Bílá radikálne zmenila imidž: Dlhé vlasy sú preč... Veď vyzerá ako Kleopatra!

Lucie Bílá radikálne zmenila imidž! Zobraziť galériu (4)
Lucie Bílá radikálne zmenila imidž! (Zdroj: Instagram R.F.)

BRATISLAVA - Zmena je život! To si zrejme povedala speváčka Lucie Bílá (53), ktorá sa po dlhšom čase rozhodla pre naozaj radikálny krok. Vzdala sa svojej povestnej dlhej hrivy a dnes... Wau, vážne jej to sekne!

Fanúšikovia nad zmenou Luciinho účesu jasajú, nájdu sa však aj takí, ktorí si myslia, že jej ikonické rozpustené "háro" jej pristalo viac. Nový strih sa totiž výrazne podpísal na jej výzore. Lucie si nechala urobiť ofinku a dĺžku skrátiť po plecia, v kombinácii s čiernou farbou teda jej aktuálny look pripomína legendárnu Kleopatru. 

Galéria: Lucie Bílá
Okrem toho, ako to už býva, väčšina žien, ktorá skráti dĺžku, výrazne omladne. A inak to nie je ani, čo sa ikonickej speváčky týka. Na tom sa zhoduje aj väčšina jej sledovateľov. „Vyzeráte o 10 rokov mladšie,” „Krásne, pristane vám to, veľmi ste omladli,” či „Veľká zmena, vyzeráte oveľa mladšie, no vám by to pristalo aj na ježka,” odkázali Lucii jej skalní fanúšikovia pod záber na Instagrame. 

Lucie Bílá podstúpila radikálnu zmenu imidžu.
Zobraziť galériu (4)
Lucie Bílá podstúpila radikálnu zmenu imidžu.  (Zdroj: Instagram L.B.)

Luciin partner Radek si zasa necháva narásť dlhú bradu.
Zobraziť galériu (4)
Luciin partner Radek si zasa necháva narásť dlhú bradu.  (Zdroj: Instagram L.B.)

Niektorí sa však začali zamýšľať nad tým, či si speváčka len nenasadila parochňu. Neskôr však pridala ešte niekoľko ďalších fotografií, a tak je zrejmé, že sa Lucka naozaj rozhodla pre trvalejšiu zmenu. Novým imidžom sa, mimochodom, môže pochváliť aj jej partner Radek. Všimli ste si, že si nechal narásť dlhú bradu? Nuž, možno že sa dvojica snaží vyrovnať svoj vekový rozdiel a kým speváčka mladne, on chcel vyzerať trošku staršie... 

Viac o téme: Lucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu