Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markíza obnovuje ďalší prepadák: Minulý rok to bolo FIASKO a teraz... Veľký návrat na obrazovky!

Televízia Markíza opäť vracia na televízne obrazovky seriál Kameňák. Zobraziť galériu (5)
Televízia Markíza opäť vracia na televízne obrazovky seriál Kameňák. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Koncom roka sme na Topkách informovali, že Markíza vracia na obrazovky menšej televízie Doma reláciu Koleso šťastia, ktorá pred rokmi svojou sledovanosťou tvrdo prepadávala. A po minuloročnom fiasku plánuje do programu zaradiť ďalší prepadák!

Je bežnou praxou, že ak televízii projekt nevyjde tak, ako sa od neho očakávalo, z vysielania sa stiahne a potom ho vedenie vytiahne na vyplnenie v menej atraktívnom čase. Takýto postup Markíza zvolila už pri nejednej šou. 

Galéria: Pripomeňte si seriál Kameňák a reláciu Koleso šťastia:

Najnovšie, ako sme na Topkách koncom roka informovali, po dlhých troch rokoch obnovili reláciu Koleso šťastia. Tá sa opäť objavila vo vysielacej štruktúre Markízy, no tentokrát na menšej stanici Doma a v málo atraktívnom čase od 14:30 do 15:00. 


To vážne?! Markizácky prepadák sa vracia na obrazovky: Po troch rokoch späť, ale... Televízia ho odpratala na Doma!


Televízia sa však nerozhodla do prepadáku opäť vrážať peniaze a nanovo ho začať vyrábať, ale do vysielania nasadili časti, ktoré pred tromi rokmi kvôli predčasnému stiahnutiu z obrazoviek nestihli uzrieť svetlo sveta. 

Ďalší prepadák hlási návrat na obrazovky

No a zdá sa, že v Záhorskej Bystrici sa rozhodli, že v jarnej sezóne 2020 vystrieľajú všetko nepotrebné, čo v uplynulých rokoch nefungovalo. Portál mediaboom.sk totiž najnovšie priniesol informáciu, že po minuloročnom fiasku sa na obrazovky vracia seriál Kameňák. 

Spoločný projekt Novy a Markízy pozostával zo 16 hodinových epizód, no najmä na našej Markíze sa skončil obrovským neúspechom, keď neraz klesol aj hlboko pod 20%. Nakoniec seriál obe televízie naraz v polovici stopli a zvyšných osem častí neodvysielali. 

Vytiahnuť ich chcú v aktuálnej jarnej sezóne - konkrétne už o týždeň. No zatiaľ čo Nova s Kameňákom opäť ráta v hlavnom vysielacom čase, naša televízia ho chce odsunúť do druhého pásma až po 21:40. 

Seriál Kameňák chce Markíza po roku opäť vrátiť na obrazovky. Tentokrát však v neskoršom večernom čase.
Zobraziť galériu (5)
Seriál Kameňák chce Markíza po roku opäť vrátiť na obrazovky. Tentokrát však v neskoršom večernom čase.  (Zdroj: Archiv TV Nova / Tomáš Martínek)

Viac o téme: KameňákKoleso šťastia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu