Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Jozef Vajda sa nechal vylepšiť: Zákrok na klinike krásy!

Obľúbený herec Jozef Vajda Zobraziť galériu (6)
Obľúbený herec Jozef Vajda (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Slovenské osobnosti si čím ďalej, tým viac dávajú záležať na svojom zovňajšku. Mnohokrát neváhajú a výživné krémy na tvár doplnia o starostlivosť od odborníkov. Výnimkou nie je ani herec Jozef Vajda (64). Ani on neváhal a navštívil kliniku krásy, kde sa nechal vylepšiť!

Jozef Vajda patrí medzi obľúbené herecké hviezdy na Slovensku a keďže sa často objavuje nielen na divadelných doskách, ale aj v televízii, musí vyzerať dobre. A patrične si na svojom zovňajšku dáva záležať. Nie je pritom jediný. Skrášliť sa nechali už aj jeho kolegyňa Zdena Studenková či speváčka a herečka Zuzana Haasová.

Jozef Vajda je pravidelne súčasťou jojkárskeho Inkognita.
Zobraziť galériu (6)
Jozef Vajda je pravidelne súčasťou jojkárskeho Inkognita.  (Zdroj: TV JOJ)

Jozef Vajda, ktorý sa pravidelne ukazuje v zábavnej šou Inkognito na obrazovkách televízie JOJ a diváci ho môžu vídať aj na doskách národného divadla, si to namieril na kliniku krásy a zveril sa do rúk odborníkov. Nejde však o žiadnu plastiku či napichanie čela botoxom. Obľúbený herec podstúpil odstránenie neželaných pigmentácií na tvári.

Tie sa totiž na Jozefovej tvári začali objavovať v dôsledku pôsobenia slnečných lúčov na pokožku a starnutia pokožky. Nejde však o žiaden obrovský zákrok, ale o ošetrenie laserom, ktoré predstavuje najjednoduchší spôsob odstránenia pigmentácie, čo potvrdzuje aj lekárka. „V minulosti boli CO2 lasery veľmi agresívne, mali viac komplikácií ako efekt, ktorý priniesli. Bola tiež po nich dlhá rekonvalescencia. Výhodou najmodernejších laserov je to, že rozdiel v želanom efekte vidíte takmer okamžite,“ prezradila doktorka Tomeková, ktorá sa o slovenského herca postarala.

Jozef Vajda sa zveril do rúk odborníkov.
Zobraziť galériu (6)
Jozef Vajda sa zveril do rúk odborníkov.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Jozef Vajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu