Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vajda nechal manželku prísť na Ples v opere samú: Meškal 3 hodiny... Poznáme dôvod!

Jozef Vajda nechal svoju manželku prísť na Ples v opere samú! Zobraziť galériu (8)
Jozef Vajda nechal svoju manželku prísť na Ples v opere samú! (Zdroj: Ples v opere)

BRATISLAVA - V sobotu večer sa na Slovensku otvorila plesová sezóna najväčšou spoločenskou udalosťou roka. Historická budova Slovenského národného divadla otvorila svoje brány desiatkam známych tvárí zo sveta umenia, športu, kultúry či medicíny. Tradične už nechýbal Jozef Vajda (64) s manželkou Júliou. Neprišli však spolu, herec meškal tri hodiny!

Ako býva dobrým zvykom, druhá januárová sobota patrila opäť najprestížnejšej plesovej udalosti roka na Slovensku. Ples v opere si opäť vychutnali mnohé známe tváre a s odbitím siedmej hodiny večer sa otvorila plesová sezóna. Medzi pozvanými hosťami bol už tradične Jozef Vajda, ktorý patrí medzi slovenskú hereckú špičku.

Minulý rok prišiel Jozef Vajda s manželkou načas. Tento rok meškal 3 hodiny.
Zobraziť galériu (8)
Minulý rok prišiel Jozef Vajda s manželkou načas. Tento rok meškal 3 hodiny.  (Zdroj: Ples v opere)

Na najväčšiu spoločenskú udalosť však prišiel až s trojhodinovým meškaním a jeho manželka tak do historickej budovy SND vstúpila v sprievode dvojice priateľov. Podľa záberu nášho fotografa sa Jozef Vajda napokon na ples dostavil až o 22:03, keď bola zábava v plnom prúde. Jeho príchod neušiel ani pozornosti mladšieho kolegu Mareka Fašianga.

Čo je však dôvodom Vajdovho meškania? Ako sa nám podarilo zistiť, v deň plesu mala činohra SND predstavenie Veselé paničky windsorské, kde hrá Jozef jednu z postáv. Divadelná hra začínala v rovnakom čase ako Ples v opere. Predstavenie malo mať tri hodiny aj s prestávkou, a teda do dvadsiatej druhej hodiny. Herec sa stihol presunúť doslova rýchlosťou blesku, aby mohol robiť spoločnosť svojej manželke Júlii.

K svojmu meškaniu sa vyjadril aj samotný herec. „Mal som predstavenie, ako každý rok v novej budove SND do 22:00, o 22:15 som už bol na plese," vysvetlil svoje meškanie pre topky.sk Jozef Vajda. 

Jozef Vajda prišiel na Ples v opere až o 22:03.
Zobraziť galériu (8)
Jozef Vajda prišiel na Ples v opere až o 22:03.  (Zdroj: Vlado Benko)

Viac o téme: Ples v opereJozef Vajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu