Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovská radosť slovenskej herečky: Porodila dcérku!

Natália Germani sa stala prvý raz mamou! Zobraziť galériu (9)
Natália Germani sa stala prvý raz mamou! (Zdroj: Instagram N.G.)

BRATISLAVA - Spočiatku nikto ani poriadne netušil, že sú pár, no v júli ich láska praskla a začiatkom októbra priznala krásna herečka, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťa. Natália Germani (27) a hudobník Martin Valihora (43) sa už teraz tešia z malej dcérky a obrovskú radosť má aj bubeníkova dcéra Viky, ktorá sa dočkala sestričky.

Natália Germani doslova žiari šťastím. Z mladej a talentovanej herečky, ktorú si diváci pamätajú najmä z jojkárskeho seriálu Vlci, no ukázala sa aj v Divokých koňoch, Ministroch či Hoteli, sa stala po prvýkrát mama. Svojmu partnerovi, hudobníkovi Martinovi Valihorovi, priviedla na svet dcérku, ktorej spoločne vybrali meno Zuna. Herečka rodila v Amerike. 

Šťastní rodičia sa konečne dočkali.
Zobraziť galériu (9)
Šťastní rodičia sa konečne dočkali.  (Zdroj: Instagram N.G.)

Galéria: Zuna Valihora

Na mene sa dohodli už dávno pred pôrodom a nechali sa inšpirovať dielom Nevesta hôľ od Františka Švantnera. Hoci je meno netradičné, dvojici sa páčilo a dokonca sa na ňom aj hneď zhodli. Z malej princeznej však nemajú radosť, len jej rodičia, ale aj nevlastná sestra Viky, ktorú má Valihora z predchádzajúceho vzťahu s jojkárskou moderátorkou Alexandrou Orviskou. Rodičom srdečne blahoželáme a šťastnej mamine a bábätku prajeme veľa síl a zdravia.

Viac o téme: Martin ValihoraNatália Germani
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu