Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Už ho neskrýva: Pauhofová v spoločnosti prvýkrát s partnerom... Aha, ako im to spolu pristane!

Táňa Pauhofová a Jonatán Pastirčák si vyšli do spoločnosti. Zobraziť galériu (18)
Táňa Pauhofová a Jonatán Pastirčák si vyšli do spoločnosti. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Herečka Táňa Pauhofová (36) je známa tým, že o svoje súkromie sa delí nerada. Nepochybne jedna z najkrajších slovenských herečiek však tentokrát urobila výnimku. Na prestížnu módnu šou so sebou zobrala aj svojho partnera.

Stredajší večer bol pre módneho návrhára Marcela Holubca W výnimočný. Predstavil totiž svoju najnovšiu kolekciu, ktorou prítomným doslova vyrazil dych. Jeho tvorbu si za roky pôsobenia obľúbili aj mnohé známe tváre, a tak v krásnych priestoroch primaciálneho paláca, kde sa prehliadka konala, nechýbali napríklad kolegovia z brandže, ale aj hviezdy z filmového či modelingového sveta.

Éterické modely predviedli aj topmodelky Saša Gachulincová, Denisa Dvončová či Barbora Brušková. O ešte väčší umelecký zážitok sa postaral pianista a tiež mladý operný spevák Pavol Bršlík, ktorí šou hudobne sprevádzali.

Prehliadku si nenechali ujsť ani stylistka Zuzana Kanisová a modelingový expert a riaditeľ súťaže Elite Model look Saša Jány.
Zobraziť galériu (18)
Prehliadku si nenechali ujsť ani stylistka Zuzana Kanisová a modelingový expert a riaditeľ súťaže Elite Model look Saša Jány.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

V kolekcii prevažovali tlmené farby a podľa toho sa, zdá sa, zariadili aj prítomní hostia. Takmer všetci si totiž vybrali čiernu farbu. Výnimkou boli Miss Slovensko z roku 2002 Eva Verešová, či doktorka Alena Pallová, ktoré interiér doslova rozžiarili farbami a počas večera boli neprehliadnuteľné. Do pomyselnej skupiny sa ešte pridala fotografka Petra Ficová, ktorá stavila na výraznú červenú.

Alena Pallová a Eva Verešová stavili na farby.
Zobraziť galériu (18)
Alena Pallová a Eva Verešová stavili na farby.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Naopak, herečka Táňa Pauhofová prišla v čiernej, no v momente si ukradla pozornosť objektívov. Krásna herečka sa síce najprv pred fotografov postavila sama, no o moment neskôr sa k nej pridal aj jej partner, hudobník Jonatán Pastirčák (25).

Dvojica pritom nepatrí k tým, čo by sa pretŕčali na verejnosti. Hoci sú spolu už dlhšie, o svojom vzťahu zaryto mlčali. Tentokrát však spravili výnimku a pri spoločnom pózovaní rozdávali úsmevy na všetky strany. Herečka a hudobník pôsobia zamilovane a spokojne, dúfajme teda, že obľúbená ryšavka konečne našla to pravé šťastie.

Táňa Pauhofová s partnerom Jonatánom Pastirčákom.
Zobraziť galériu (18)
Táňa Pauhofová s partnerom Jonatánom Pastirčákom.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Jonatán Pastirčák Táňu Pauhofovú tak trochu zaskočil, keď sa rozhodol zapózovať si s ňou.
Zobraziť galériu (18)
Jonatán Pastirčák Táňu Pauhofovú tak trochu zaskočil, keď sa rozhodol zapózovať si s ňou.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Marcel Holubec W najnovšou kolekciou hostí očaril a počas záverečného potlesku ich doslova zodvihol zo stoličiek. Vyzerá to teda, že kolekcia bude mať skutočne veľký úspech.

Hostia boli z novej kolekcie Marcela Holubca W nadšení. Vyslúžil si standing ovation.
Zobraziť galériu (18)
Hostia boli z novej kolekcie Marcela Holubca W nadšení. Vyslúžil si standing ovation.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Viac o téme: Táňa Pauhofová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu