Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Najerotickejšia módna šou v Bratislave: Hostia v šoku... Holé prsia a odhalený rozkrok!

Módna šou v Bratislave šokovala! Zobraziť galériu (36)
Módna šou v Bratislave šokovala! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Na Kamennom námestí v Bratislave bolo uplynulý víkend poriadne horúco, o čo sa postarali šikovní dizajnéri a návrhári. Niektorí totiž popustili uzdu svojej fantázii natoľko, že modelky ukázali zo svojho tela viac, ako by chceli. Objavilo sa totiž niekoľko modelov, ktoré odhaľovali prsia a dokonca aj rozkrok. Nuž, páni sa skutočne mali na čo pozerať.

Prvý októbrový víkend bol v Bratislave zasvätený móde a novinkám z tejto oblasti. Svojou kolekciou Unseen prekvapil dizajnér Pavol Dendis, ktorý vďaka svojim návrhom odhalil z modeliek viac ako ostatní. Dve z nich sa prešli po móle v šatách, ktoré im celkom odhaľovali jeden prsník, ďalšia si vyslúžila biely model, ktorý statočne presvital. Táto kolekcia však bola nezabudnuteľná aj vďaka nádychu prírody či strašidelna.

Pavol Dendis vytvoril odvážnu kolekciu.
Zobraziť galériu (36)
Pavol Dendis vytvoril odvážnu kolekciu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Tento návrhár však nebol jediný, kto sa vydal cestou odhaľovania. Aj Silvia Zrebná stavila na poriadne odvážne modely. Kým jedna z predvádzajúcich sa ukázala v sieťovaných šatách s flitrami, pod ktorými mala len nohavičky, iné nechali nohavičky v skrini. Vyžadoval si to totiž strih šiat. A jedna ukázala viac než dosť. Popri chôdzi sa jej odhaľoval rozkrok.

Silvia Zrebná tiež stavila na odvážne modely.
Zobraziť galériu (36)
Silvia Zrebná tiež stavila na odvážne modely.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Okrem týchto dvoch odvážnych návrhárov mali diváci možnosť pozrieť si aj prehliadku spodnej bielizne Terezy Vu či nové modely fenomenálneho Borisa Hanečku z kolekcie Vir Dolorum. „Každý z modelov je inšpirovaný ranokresťanskými mučeníkmi a svätcami. Kedysi práve oni boli „celebritami", a tak som im prinavrátil tento status prostredníctvom módy,” prezradil návrhár na svojom instagramovom profile.

V modeli Borisa Hanečku sa predviedla speváčka Zuzana Smatanová.
Zobraziť galériu (36)
V modeli Borisa Hanečku sa predviedla speváčka Zuzana Smatanová.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Fashion Live
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu