Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Vašo Mika a Habancová na BMD: Intímnosti s partnermi... Ej, ruka šmátralka!

Moderátorka Lucia Forman Habancová a bývalý generálny riaditeľ RTVS Václav Mika si s partnermi prejavovali lásku. Zobraziť galériu (14)
Moderátorka Lucia Forman Habancová a bývalý generálny riaditeľ RTVS Václav Mika si s partnermi prejavovali lásku. (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

BRATISLAVA - Z luxusného hotela sa v stredu večer Bratislavské módne dni presunuli do centra Bratislavy - do kostola Klarisky. A aj tam toto podujatie prilákalo mnohé známe tváre. Medzi nimi aj exmoderátorku Luciu Forman Habancovú (36) a bývalého generálneho riaditeľa RTVS Václava Miku (56). A obaja si s partnermi vymieňali na verejnosti intímne dotyky...

Po dvoch dňoch, kedy sa Bratislavské módne dni konali v luxusnom hoteli v bratislavskom Novom meste, sa v stredu fashion šou presunula do centra nášho hlavného mesta. A aj tam dorazilo mnoho známych tvárí, ktoré sa prišli inšpirovať top trendmi na nadchádzajúcu sezónu. 

Medzi pozvanými nechýbali ani bývalý generálny riaditeľ RTVS Václav Mika či exmoderátorka Lucia Forman Habancová. Obaja zobrali do spoločnosti aj svojich životných partnerov. No a že medzi nimi a ich láskami funguje všetko, ako má, dokazovali dvojice počas celého večera. 

Mnohí si mohli všimnúť, že známy Slovák držal svoju polovičku nežne za kolienko. Podobný láskyplný dotyk venoval svojej milej aj partner známej plavovlásky a počas celej šou si rukou starostlivo strážil Luciino stehno. Nuž, nežnosť by sa v stredu večer dala v Klariskách doslova krájať. 

Václav Mika sa svojej milej po celý večer nežne dotýkal.
Zobraziť galériu (14)
Václav Mika sa svojej milej po celý večer nežne dotýkal.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Aj partner Lucie Forman Habancovej držal svojej partnerke počas celej šou nohu.
Zobraziť galériu (14)
Aj partner Lucie Forman Habancovej držal svojej partnerke počas celej šou nohu.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Viac o téme: BMDLucia Forman HabancováVašo Mika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu