Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pellegrini v kine s tromi bodyguardami, herečka Hubinská ukázala dospelú dcéru a... Prišla aj ružová pohroma!

Predseda vlády SR Peter Pellegrini, herečka Jana Hubinská s dcérou Sarah a Alex Wortex. Zobraziť galériu (31)
Predseda vlády SR Peter Pellegrini, herečka Jana Hubinská s dcérou Sarah a Alex Wortex. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V jednom z bratislavských nákupných centier bola včera veľká koncentrácia známych tvárí. Konala sa tam totiž slávnostná premiéra nového slovenského filmu Kto je ďalší? Medzi pozvanými hosťami sa objavil aj predseda vlády SR Peter Pellegrini (43), ktorého v kine sprevádzali traja bodyguardi, herečka Jana Hubinská (55) priviedla do spoločnosti svoju dospelú dcéru a... Prišla aj ružová pohroma Alex Wortex (27).

Do slovenských kín sa dnes dostane film s názvom Kto je ďalší? Novinka je inšpirovaná skutočnými príbehmi zo Slovenska, Ruska a Kanady a svoju slávnostnú premiéru mala v stredu večer. Pozvanie pri tejto príležitosti prijalo obrovské množstvo známych osobností. A dokonca aj také, ktoré by ste v spoločnosti práve nečakali. 

Takým je jednoznačne predseda vlády Slovenskej republiky Peter Pellegrini. Toho po celý čas mali pod drobnohľadom traja bodyguardi, ktorí strážili politikovu bezpečnosť. Muži so slúchadlami v ušiach sa od premiéra nepohli ani na krok a zabezpečovali, aby sa k nemu nikto neželaný nemohol priblížiť. 

Predsedu vlády SR Petra Pellegriniho sprevádzali v kine traja bodyguardi.
Zobraziť galériu (31)
Predsedu vlády SR Petra Pellegriniho sprevádzali v kine traja bodyguardi.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Film si prišla pozrieť aj herečka Jana Hubinská, ktorú do spoločnosti sprevádzala 27-ročná dcéra Sarah. Vysoká brunetka síce pôsobí ako modelka, no krásou si nezarába. Minulý rok dokončila tretiu univerzitu v zahraničí. Vyštudovala napríklad odbor Medzinárodný obchod v Dánsku či politický manažment v Ríme. Herečka má byť na čo hrdá!

Herečka Jana Hubinská prišla do spoločnosti s dcérou Sarah.
Zobraziť galériu (31)
Herečka Jana Hubinská prišla do spoločnosti s dcérou Sarah.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Rovnako stará ako dcéra Jany Hubinskej je aj najväčšia slovenská exhibicionistka Alex Wortex. Pozvanie, na prekvapenie mnohých, dostala aj na slávnostnú premiéru nového filmu. A svojím outfitom opäť nesklamala.

Do kina totiž dorazila v ružovej parochni a zaujímavom latexovom komplete, spod ktorého jej trčali leopardie tangá. To všetko doplnila veľkým ružovým kožuchom, striebornými čižmami a digitálnym obojkom. Jedno jej ale slúži ku cti - tentokrát aspoň neprišla holá. 

Do kina prišla aj najznámejšia slovenská exhibicionistka Alex Wortex.
Zobraziť galériu (31)
Do kina prišla aj najznámejšia slovenská exhibicionistka Alex Wortex.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Peter PellegriniJana HubinskáAlex Wortex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu