Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Módna polícia: Očarujúca Lucia Mokráňová! Čo ju rozžiarilo?

PR článok
(Zdroj: Instagram/luciamokranova)

BRATISLAVA – Exfarmárka a fitneska Lucia Mokráňová (27) rozdávala pozitívnu energiu na všetky strany pri tradičnej letnej príležitosti Dňa otvorených dverí v Televízii Markíza. Pozornosť pútal Luckin hollywoodsky úsmev a ešte viac jej strhujúci outfit.

V poradí 23. ročník DOD uvítal fanúšikov z celého Slovenska, ktorí mali možnosť naživo stretnúť známe tváre televíznej obrazovky. Aj keď si veľa návštevníkov vystálo rad kvôli hercom populárneho seriálu Oteckovia, veľký zástup čakal aj pred Farma stanom.

Návštevníci tu mohli vidieť hospodára Martina, novopečenú moderátorku Evelyn a niekoľkých účastníkov reality šou, pre ktorých príslovie „Bez práce nie sú koláče“ dostalo na pár týždňov natáčania pravý význam. Jednou zo súťažiacich bola aj Lucia Mokráňová, ktorá si získala srdcia viacerých Slovákov svojou priateľskou povahou, pracovitosťou a aj krásnym výzorom. Od skončenia šou prešlo jej telo pár zmenami. Lucka výrazne schudla, a aj keď bola krásna aj predtým, treba povedať, že jej to skutočne pristane. Na DOD sa tak pri nej nepristavili iba deti, ale aj ich oteckovia. Lucka predviedla svoju vyšportovanú postavu, no pozornosť si pýtal aj jej očarujúci diamantový náhrdelník.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DOD  #tv #markiza #dod

Příspěvek sdílený Lucia Mokranova® (@luciamokranova),

 „Na DOD chodím už niekoľko rokov ako hosť a teším sa možno aj viac ako samotní fanúšikovia. Je to pre mňa akcia leta, keď na jednom mieste postretávam veľa skvelých ľudí, či už divákov alebo svojich kamarátov z televízie. Tento ročník bol pre mňa obzvlášť výnimočný, lebo som po pár rokoch prekonala mierny strach, na ktorý sa viaže jeden príbeh,“ rozhovorila sa fitneska Mokráňová.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DOD a moja Laurinka 

Příspěvek sdílený Lucia Mokranova® (@luciamokranova),

„K 25. narodeninám som dostala od maminy a babky dokonalý darček. Bol to prsteň s diamantom značky ALOve, ktorý som po mesiaci nosenia stratila pri fotení. Bola som z toho smutná a dokonca som sa to nejaký čas bála mamine povedať. A aj keď si veľmi nepotrpím na materiálne veci, táto značka mi natoľko učarovala, že som opäť skúsila šťastie a pri stylingu na DOD som siahla po trendy ALOve šperkoch. A našťastie som teraz už nič nestratila,“ zasmiala sa Lucka. Jej oku ulahodili predovšetkým prstene tejto značky, keďže mala na sebe hneď 3 kúsky, ďalej nežný náhrdelník LOVE a jemné náušnice. Veď každá žena v každom veku si zaslúži diamant, aj keď malý.

---

Zdroj foto @luciamokranova

- reklamný článok -

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu