Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská herečka päť mesiacov po pôrode: Ukázala postavu v plavkách... Plné prsia a TOP bruško!

Natália Hatalová sa stala mamou len pred 5 mesiacmi. Zobraziť galériu (5)
Natália Hatalová sa stala mamou len pred 5 mesiacmi. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Slovenská herečka a speváčka Natália Hatalová (29) je hrdou mamičkou dcérky Viktórie. Tú svojmu manželovi Ladislavovi priviedla na svet koncom marca tohto roka. Odvtedy ubehlo len 5 mesiacov a... Brunetka sa už verejne pýši svojou obdivuhodnou postavičkou v plavkách. Táto žena naozaj rodila?!

Natália Hatalová si už 5 mesiacov užíva najkrajšiu úlohu svojho života - stala sa mamou. „To najkrajšie, čo nám bocian priniesol. Viktória Olcsváry. Naša láska. 29. 03. 2019,“ napísala k záberu svojej malej princeznej koncom marca herečka. 


Slovenská speváčka porodila: Prvé FOTO... Pozrite, aké dostalo dievčatko meno!


A hoci mnohé ženy sa popôrodných kíl nedokážu zbaviť niekedy aj celé roky, brunetkin prípad to rozhodne nie je. Ona totiž svoje krivky vystavuje na obdiv už necelých 5 mesiacov po pôrode. A treba povedať, že je z nej poriadne sexi mamina. 

Na sociálnu sieť Instagram totiž najnovšie zavesila fotku, na ktorej je len v plavkách. Má dokonalé bruško, po pôrode nie je ani stopy... No a tie mamičkovské prsia, to je už len čerešnička na torte. No skrátka, hotová pastva pre mužské oči. 

 

Viac o téme: Natália Hatalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu