Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obľúbená herečka prehrala boj o syna: TAKÝTO je verdikt súdu!

Herečka Aňa Geislerová so svojím návrhom pred súdom neuspela. Zobraziť galériu (4)
Herečka Aňa Geislerová so svojím návrhom pred súdom neuspela. (Zdroj: TASR)

PRAHA - Česká herečka Aňa Geislerová má hlavu v smútku. V poslednom období jej vrásky na tvári spôsobovali súdne ťahanice s jej bývalým priateľom, podnikateľom Martinom Shenarom, a to kvôli ich spoločnému synovi. Súd pre herečku, bohužiaľ, nedopadol dobre.

Aňa Geislerová je vyhľadávaná herečka nielen v Čechách, ale aj v zahraničí. No kým vo svete filmu žne jeden úspech za druhým, v súkromí sa jej až tak nedarí. A hoci herečka o svojich rodinných záležitostiach veľmi nerozpráva, na verejnosť teraz prenikli správy, že práve v tejto sfére to červenovláske škrípe. Za sebou má neúspešný súd.

Aňa Geislerová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Informácie priniesol český portál extra.cz. Herečku a jej bývalého priateľa Martina Shenara dohnal k súdu spor o starostlivosť o ich spoločného syna Maxa (6). „Pani Geislerová s otcom syna dlhý čas vychádzala dobre aj po rozchode, ale neskôr si zmyslela, že dieťa by mala ako matka mať len ona. Súdila sa nielen o to, kto bude mať chlapčeka v starostlivosti, kde bude na Vianoce a podobne, ale tiež o vysoké výživné. Neuspela," prezradil portálu dôveryhodný zdroj. Súd však začiatkom leta rozhodol o striedavej starostlivosti.

Obľúbená herečka prehrala boj
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram A.G.)

Geislerová sa s podnikateľom už pred časom rozišla a vrátila sa k svojmu manželovi, režisérovi Zdeňkovi Janáčkovi, ktorého opustila práve kvôli vzťahu so Shenarom. S manželom má ešte dve staršie deti.

Viac o téme: Aňa Geislerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu