Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Alena Pallová úplne bez mejkapu: WOW, vyzerá o 20 rokov mladšie!

Alena Pallová Zobraziť galériu (8)
Alena Pallová (Zdroj: Instagram A.P.)

BRATISLAVA/SAN TEODORO - Alena Pallová (39) nie je v kruhoch slovenského šoubiznisu žiadna neznáma. Mnohé slovenské celebrity sa jej zverujú do rúk, keď chcú vyzerať mladšie či sviežejšie. Blondínka je odborníčkou na krásu a dáva si, samozrejme, záležať aj na svojom výzore. Momentálne si užíva dovolenku a pochválila sa záberom bez štipky mejkapu!

Sympatická blondínka sa v kruhoch estetickej medicíny pohybuje už niekoľko rokov. Niet divu, že do rúk Aleny Pallovej sa zveruje čoraz viac slovenských celebrít a nechávajú sa u nej omladiť, osviežiť či vyplniť si vrásky. Prominentná lekárka si však dáva záležať aj na sebe.

Alena Pallová je v oblasti krásy ako doma.
Zobraziť galériu (8)
Alena Pallová je v oblasti krásy ako doma.  (Zdroj: Instagram A.P.)

Momentálne si užíva slnečné lúče na dovolenke v San Teodoro a mejkap, ktorý je jej každodennou súčasťou, nechala v zásuvke. Na Instagrame sa pochválila záberom bez štipky šminiek a reakcie fanúšikov na seba nenechali dlho čakať. Ľudia sú z jej „premeny" nadšení a dokonca jej tipujú omnoho menej rokov, ako v skutočnosti Alena má.

„Woooooow, vyzeráte oveľa lepšie a mladšie bez mejkapu," napísala jedna z komentujúcich a potom sa s lichôtkami doslova roztrhlo vrece. „Asi sa budem opakovať, ale bez mejkapu vyzeráte minimálne o 10 rokov mladšia, a tie pehy sú čerešničkou na torte. Pristane Vám to," komentovala ďalšia zo žien.

Na Aleninu adresu padlo množstvo komplimentov. Niektorí si dokonca na prvý pohľad mysleli, že na fotke je nejaká topmodelka, iní ju prirovnali k študentke. Pravdou je, že Pallová vyzerá skutočne minimálne o 20 rokov mladšie. „Fakt ste krajšia a mladšia bez mejkapu. Vek tak 20, skúste sa nelíčiť," píše fanúšička a aj ostatní Alene radia vykašľať sa na používanie mejkapu. Prirodzená krása je totiž naj.

Na Instagrame sa Alena Pallová pochválila fotkou bez štipky mejkapu.
Zobraziť galériu (8)
Na Instagrame sa Alena Pallová pochválila fotkou bez štipky mejkapu.  (Zdroj: Instagram A.P.)

Viac o téme: Alena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu