Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hromadná autonehoda hviezdy seriálu Za sklom: V hlavnej úlohe mikrospánok!

Sympaťák z televíznych obrazoviek mal haváriu. Zobraziť galériu (6)
Sympaťák z televíznych obrazoviek mal haváriu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nepríjemnú skúsenosť má za sebou herec známy najmä z kriminálneho seriálu Za sklom Adam Jančina (26). Ten sa uplynulú stredu stal účastníkom hromadnej dopravnej nehody, ktorú spôsobila mladá vodička. Herec svoje zranenie berie hrdinsky, a šoférom zdvíha varovný prst.

Pod dopravnú nehodu sa podľa mladého sympaťáka podpísala únava. "Holka dostala mikrospánok a šup reťazovka. Auto na totálku," zhodnotil stroho situáciu. Nehoda podľa neho nespôsobila vážnejšie zranenia. Adama však stála doslova krk. Ten mu teraz 'zdobí' ochranný golier. Herec sa rozhodol nepríjemnú situáciu využiť pre dobrú vec a všetkým vodičom prehovára do duše. "Nesadajte unavení za volant! Buďte pozorní," odkazuje prostredníctvom sociálnej siete.

Hromadná autonehoda hviezdy seriálu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram A.J.)

Adam sa v poslednej dobe okrem herectva venuje aj cvičeniu a množstvo času trávi v posilňovni, kde sa pred časom dokonca pripravoval na majstrovstvá Slovenska v kulturstike a fitness. V súťaži sa mu síce nepodarilo získať medailu, no podľa jeho slov dosiahol veľmi dobré výsledky. A ako nehoda ovplyvnila jeho ďalšie plány? "Musím nosiť golier a kým sa nezotavím, mám zakázaný šport," povedal pre Topky herec a priznal, že v najbližšom čase ho ďalšia súťaž nečaká. "Aktuálne som začal s objemovou diétou a tréningmi, keď mi prišla do cesty tá nehoda. Takže zatiaľ musím ešte čakať."

Hromadná autonehoda hviezdy seriálu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram A.J.)

Sympatický športovec je momentálne v domácej liečbe a na celú záležitosť sa rozhodol pozerať optimisticky. "Rozprávať o tom nejak nechcem. Som rád, že sa nikomu nič nestalo, že to schytali iba autá a snažím sa to brať s humorom..." Želáme teda skoré uzdravenie.

 

Viac o téme: Adam JančinaAutonehoa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu