Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zabudnite na hudbu, Rytmus má iné plány: Neuveríte, do čoho sa púšťa tentokrát!

Rytmus Advertoriál Zobraziť galériu (3)
Rytmus (Zdroj: Instagram P.V.)

BRATISLAVA - Mysleli ste, že si dá raper Patrik Rytmus Vrbovský (42) po veľkolepej svadbe s Jasminou Alagič (29) chvíľu pauzu? Ste na omyle! Práve teraz má totiž plné ruky práce – a v hre nie sú prípravy na narodenie jeho prvého potomka. Rytmus totiž rozbieha nový biznis!

Hudba mu nestačí! Rytmus si počas svojej kariéry vyskúšal všeličo, teraz však prichádza úplná novinka. Na sociálnych sieťach práve odhalil doteraz strážené tajomstvo, o ktorom vedelo len pár vyvolených. Najznámejší slovenský raper otvára najväčšie fitness centrum v Európe.

„Chcel by som vás oboznámiť s jednou veľkou vecou, dôležitou, ktorú chystám... Pracoval som na tom niekoľko mesiacov. Budú sa diať veľké veci. Prezradím len to, že otváram najväčšie fitko v strednej Európe, takže buďte naladení,“ odkazuje svojim fanúšikom.

Zabudnite na hudbu, Rytmus
Zobraziť galériu (3)

Kde sa bude fitko nachádzať, je momentálne stále len špekulácia. K odvážnemu plánu ho zrejme inšpirovala jeho tvrdá fyzická príprava pred decembrovým zápasom MMA proti českému raperovi Marpovi. „V 41 rokoch, aj keď nemusím – dvojfázové tréningy. Ide to všetko,“ povedal vtedy na margo svojho tréningu. Zápas je už síce za ním, ale na svojom tele maká naďalej – a to už čoskoro zrejme vo vlastnom! Je totiž takmer isté, že súčasťou obrovskej posilňovne bude aj ring a množstvo boxovacích mechov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Im back #SpartakusGym

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

A čo hudba? Aj keď má určite na manažovanie chodu posilňovne zrejme najatých ľudí, takýto veľký a finančne náročný projekt si určite bude vyžadovať jeho supervíziu. Okrem toho ho už onedlho bude čakať aj kočíkovanie a ďalšie príjemné povinnosti spojené s narodením bábätka. A to ešte tento rok plánuje vydať knihu o svojom živote. Nuž, aktivít má Rytmus zjavne dosť, snáď popri nich nezabudne ani na hudbu a svojich fanúšikov!

Advertoriál pripravený v spolupráci so značkou Rexona.

Viac o téme: PosilňovňaRytmusFitko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu