Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čobejová ako Harry Potter s tetovaním a Minichová s hriešne vysokým rozparkom: Veď skoro ukázala.... Ehm, úplne všetko!

Michaela Čobejová a Milena Minichová Zobraziť galériu (19)
Michaela Čobejová a Milena Minichová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V utorok večer sa v jednom z bratislavských hotelov len tak hemžilo známymi tvárami. Štrnásty máj totiž patril otvoreniu baru s nevídanou atmosférou a ponukou originálnych drinkov. Otvorenie spojené s ochutnávkou si nenechali ujsť ani herečky Michaela Čobejová, ktorá prekvapila nielen okuliarmi, a Milena Minichová, matka dvoch detí, ktorá prišla v ultra mini.

Utorkový večer patril miešaným drinkom. V jednom z bratislavských hotelov totiž otvárali prerobený bar. Falošná knižnica, umelý krb a tony červenej farby sa stali minulosťou a to všetko nahradila upokojujúca zelená a množstvo rastlín. Človek tak má pocit, akoby sedel v lese. Vychutnať si netradičné a originálne servírované drinky prišli aj známe jojkárky.

Michaela Čobejová ešte donedávna hviezdila v dennom seriáli televízie JOJ Som mama. V utorok sa vybrala na otvorenie baru, pričom zvolila čierny outfit, ktorý doplnila okuliarmi. Na tom by nič zvláštne nebolo, keby v nich však namiesto dámy na prahu päťdesiatky nepripomínala skôr skalnú fanúšičku Harryho Pottera. To však nie je všetko. Na jej ruke totiž svietilo tetovanie, ktoré je evidentne len dočasné a herečka si ho dopriala na nedávnych potulkách s manželom po Nepále.

Michaela Čobejová sa nechala v Nepále potetovať.
Zobraziť galériu (19)
Michaela Čobejová sa nechala v Nepále potetovať.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Hoci ju na spoločenských akciách veľmi nevídať, tentokrát prišla aj Milena Minichová, ktorú si diváci môžu pamätať ako Oxanu z denného seriálu Panelák. Plavovláska je matkou dvoch detí a i keď má za sebou dva pôrody, môže sa pýšiť sexi postavičkou. Aj preto zrejme siahla po mini šatách. No stačil naozaj len kúsok a bola by ukázala všetko. Šaty mali totiž vysoký rozparok a keby sa jednému z gombíkov zachcelo odletieť, Milena by ukázala rozkrok v plnej paráde.

Milena Minichová zvolila minišaty, stačila by však chvíľka nepozornosti a ukázala by aj to, čo nechce.
Zobraziť galériu (19)
Milena Minichová zvolila minišaty, stačila by však chvíľka nepozornosti a ukázala by aj to, čo nechce.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Michaela ČobejováMilena Minichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu