Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenská kráska vytočená do vývrtky: Doma mala zlodeja... TOTO jej ukradol!

Lucia Sládečková Zobraziť galériu (4)
Lucia Sládečková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúha, tak toto teda človekom naozaj zamáva! Už niekoľko známych osobností v minulosti vyjadrilo svoju skúsenosť s tým, že boli okradnutí. Najnovšie sa k nim, bohužiaľ, môže pridať aj známa vizážistka a influencerka Lucia "Lucid" Sládečková....

Keď sa blondínka zobudila a pozrela si záznam z bezpečnostných kamier, zrejme nemohla uveriť vlastným očiam. Doma totiž mala zlodeja. Neznámy sa dostal na jej pozemok, po ktorom sa potĺkal, akoby sa nechumelilo a matku dvojročnej Lýdie nechutne okradol, kým s dcérkou spali. Lucia dala celú vec na známosť prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti. 

„Pozdravujem toho šuhaja, na ktorého podávam trestné oznámenie,"  vyjadrila sa Sládečková s tým, že celá situácia sa odohrala v noci. Zlodej pritom neukradol nič, čo by pre neho mohlo mať extrémnu cenu. Ulakomil sa na nábytok. „Ukradol stoličky a stôl," prezradila nahnevaná Lucia, ktorá zjavne začala krádež riešiť aj s kompetentnými orgánmi. 

Lucia Sládečková podala aj trestné oznámenie.
Zobraziť galériu (4)
Lucia Sládečková podala aj trestné oznámenie.  (Zdroj: Instgram L.S.)

Paradoxom je, že celý objekt je pod kamerovým systémom, čo si zlodej buď nevšimol, alebo mu to skrátka bolo jedno. Toho, že by páchateľa nechytili, sa však Lucid zrejme neobáva. „Mám celý dom pod kamerovým systémom. A veľmi dobrým. Takže detail je vidno," napísala k príspevku na Instagrame. Snáď sa teda neznámeho podarí predviesť pred spravodlivosť a nič podobné viac už vizážistka nezažije. 

Viac o téme: Lucia SládečkováLucid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu