Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Turzonovová v nemocnici: Divadlo ruší predstavenia!

Božidara Turzonovová Zobraziť galériu (5)
Božidara Turzonovová (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Herečka Božidara Turzonovová (76) mala poriadnu smolu. Uplynulý piatok skončila v nemocnici a musela tak dať stopku svojim pracovným plánom. Už cez víkend mala pritom účinkovať v premiére novej divadelnej hry Ruské denníky, kde si mala zahrať úlohu Máše. Hra sa však pre jej indispozíciu nateraz odkladá.

O zrušení premiéry a herečkinom zdravotnom stave informovalo ešte v piatok prostredníctvom svojej webovej stránky Slovenské národné divadlo: „Z dôvodu akútnej zdravotnej indispozície účinkujúcej pani Božidary Turzonovovej, ktorá si včera nešťastne zlomila ruku, RUŠÍME najbližšie predstavenia Ruských denníkov bez náhrady." Reagovalo tak na zlomeninu ruky, ktorú herečka koncom týždňa utrpela. Premiéra spomínaného, takmer triapolhodinového predstavenia, bola preto presunutá na 20. apríla.

Turzonovová v nemocnici: Divadlo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SND,)

Obľúbená herečka však nehviezdi iba v tomto predstavení. Na doskách Slovenského národného divadla má na mesiac apríl naplánované aj ďalšie predstavenia. Okrem toho sa Turzonovová vrátila aj na televízne obrazovky, kde v markizáckom seriáli Oteckovia stvárňuje distingvovanú dámu a odborníčku na etiketu Juditu König. Účinkuje aj v seriáli Kuchyňa. 

Turzonovová v nemocnici: Divadlo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Herečka sa k svojmu zdravotnému stavu vyjadriť odmietla, a tak nie je jasné, kedy bude opäť pripravená naplno sa vrátiť do hereckého kolotoča. Prajeme skoré uzdravenie.

Viac o téme: Božidara Turzonovová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu