Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najavo vyšla ďalšia markizácka láska: TÍTO dvaja spolu randia takmer trištvrte roka!

V Markíze rozkvitla ďalšia láska. Zobraziť galériu (11)
V Markíze rozkvitla ďalšia láska.

BRATISLAVA - Niekedy aj v práci vzniká láska. A to sa dá povedať o modro-žltej televízii zo Záhorskej Bystrice, odkiaľ vzišlo už niekoľko zamilovaných párov, ba dokonca aj manželstiev. Tentoraz vyšla najavo láska redaktorov z Televíznych novín, ktorí spolu randia už nejaký ten piatok.

Niekto nájde svojho životného partnera v škole, niekto v meste na drinku a niekto v práci. V televízii Markíza je hneď niekoľko príkladov toho, že práca spája. A tu o tom niet pochýb. Živým príkladom sú Zlatica a Patrik Švajdovci, Adela a Viktor Vinczeovci, Zuzana a Marián Lechanovci, Pepe a Silvia Majeskí či Andrea a Štefan Šprochovci.

Láska však v Záhorskej Bystrici rozkvitla medzi ďalšími redaktormi Televíznych novín - Ivanou Miklánkovou a Lukášom Zuzelkom. Ako sa ukázalo, dvojica je spolu už dlhší čas. Podľa spoločných fotografií randia takmer trištvrte roka, teda od júla 2018 a absolvovali spolu už niekoľko romantických výletov.

Ivana Miklánková
Zobraziť galériu (11)
Ivana Miklánková  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Lukáš Zuzelka
Zobraziť galériu (11)
Lukáš Zuzelka  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Dvojicu sme sa snažili kontaktovať, aby nám prezradili, kedy preskočila povestná iskra, no ani jeden do uzávierky nereagoval.

Viac o téme: Lukáš ZuzelkaIvana Miklanková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu