Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská ZMENA súťažiacej z Farmy: Ako by ju dopichali včely... Je to vôbec ona?!

Michaela Kiripolská hviezdila v deviatej sérii markizáckej šou Farma. Zobraziť galériu (8)
Michaela Kiripolská hviezdila v deviatej sérii markizáckej šou Farma. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Michaela Kiripolská (26) sa do povedomia verejnosti dostala koncom roka 2017, keď zahviezdila v markizáckej reality šou Farma. Tam ešte pôsobila úplne prirodzene, bez akýchkoľvek viditeľných zásahov na tvári. Po roku je však všetko inak. Zrejme po návrate z televízneho statku začala viac experimentovať so svojím zovňajškom. A dnes je doslova na nespoznanie - pozrite, vyzerá, akoby ju dopichali včely!

Michaela Kiripolská po návrate z markizáckej Farmy bojovala s kilami navyše. Dávka sebazaprenia a podľa jej vlastných slov aj zázračná detoxikačná kúra však spôsobili, že sa jej podarilo dostať do formy a zhodiť šesť kilogramov za neuveriteľné 2 týždne. Zmenou postavy však, zdá sa, premena jej imidžu len začala...

V týchto dňoch sa totiž na sociálnych sieťach pýši fotkami, na ktorých by ju mnohí jej fanúšikovia z Farmy s odstupom času zrejme ani nespoznali. Okrem schudnutej postavy sa totiž na záberoch hrdí aj novým zostrihaným účesom, no najmä! Perami, vďaka ktorým pripomína mladšiu sestru kresleného Káčera Donalda. 

Michaela Kiripolská sa pýši novými napichanými perami.
Zobraziť galériu (8)
Michaela Kiripolská sa pýši novými napichanými perami.  (Zdroj: Instagram M.K.)

Svoj názor na Michaelino „vylepšenie” vyjadril aj jeden z jej niekdajších obdivovateľov. „Aleee Miška, toto nie... Tie kačacie pery nie sú pre teba... Pekná si tak prirodzene a nie takéto blbosti do seba pichať ako Karin z Farmy,“ objavilo sa v komentároch pod Miškinou fotkou. Nechajme sa prekvapiť, či si tmavovláska názory ľudí zoberie k srdcu alebo v podobnom „skrášľovaní“ bude pokračovať.

Michaelu by na nových fotkách mnohí jej fanúšikovia z Farmy zrejme ani nespoznali.
Zobraziť galériu (8)
Michaelu by na nových fotkách mnohí jej fanúšikovia z Farmy zrejme ani nespoznali.  (Zdroj: Instagram M.K.)

Viac o téme: FarmaMichaela Kiripolská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu