Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markizácka sexica odhalila schudnuté telo len v bikinách: Prsia vytlačené až pod bradu!

Michala Kiripolská Zobraziť galériu (5)
Michala Kiripolská (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Tá je ale obdarená! Markizácka kráska Michala Kiripolská (25) zverejnila na svojom instagramovom účte záber, ktorý rozvíril hladinu mužskej fantázie doslova na maximum. Dvojnásobná mama sa totiž odfotila len v úsporných bikinách, v ktorých predviedla telo ako bohyňa a... Fúha, pozrite na ten „náklad“!

Krivky dvojnásobnej maminy Michaly Kiripolskej si mohli mužskí diváci vychutnávať pri sledovaní uplynulej série Farmy. Ani po skončení súťaže však brunetka nezaháľa a svoj sexepíl predvádza vo veľkom štýle aj naďalej na svojich profiloch na internete.


Markizácka kráska parádne schudla: Sexi postavičku ukázala len v spodnej bielizni!


Najnovšie sa tam napríklad pochválila fotografiou, na ktorej predviedla schudnutú postavu a zbrane toho najväčšieho kalibru. Zvedavému oku určite neunikol predovšetkým jej nadupaný dekolt, ktorý rozhodne nezíva prázdnotou.

Fotku v úsporných bikinách, ktoré jej bujné vnady vytlačili takmer „až pod bradu“, ocenili mnohí jej fanúšikovia. Tí ju v komentároch poriadne vychválili a pýtali si dokonca viac podobných sexi záberov. V konečnom dôsledku sa im ani nečudujeme...

Viac o téme: Michala Kiripolská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu