Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jakubcovej Božanke rupli nervy: S falošným manželom je KONIEC!

Mala to byť svadba desaťročia, bol to však podvod. Zobraziť galériu (4)
Mala to byť svadba desaťročia, bol to však podvod. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Manželská fraška sa skončila. Po nespočetných škandáloch a urážkach sa rozhodla prehovoriť Jakubcova "nevesta" Božanka, ktorú už prestal baviť mediálny kolotoč okolo údajnej svadby. Teraz konečne vyzradila, ako to s ich manželstvom v skutočnosti bolo.

Azda každý zaregistroval kontroverznú svadbu slovenského šoumena Martina Jakubca (35), ktorý pred pár mesiacmi, v deň svojich narodenín, vystrojil svadbu desaťročia. Zobrať si mal svoju dlhoročnú kolegyňu Božanku, ktorá je od škandalózneho speváka staršia celých o 34 rokov. Na svadbu vtedy pozval svojich fanúšikov a za účasť vyberal vstupné v hodnote niekoľko stovák eur.

Jakubcovej Božanke rupli nervy:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Už vtedy sa objavili dohady, že svadba je len vymyslená fraška a spôsob, ako dobre zarobiť. Najnovšie tieto dohady potvrdila samotná nevesta. „Chcem vám všetkým oznámiť, že dnes sa skončila komédia s našou svadbou s Martinom," uviedla Božanka prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti a vysvetlila, že fiktívny manžel na ňu sobáš narafičil. „Chcem vám len povedať pravdu, že som 17. 11. 2018 bola pozvaná na Martinove narodeniny a vlastne Martin všetko zorganizoval sám... Celú svadbu... a nevesta ani nevedela, že má svadbu. Pristúpila som na to, pretože tam bola aj jeho rodina."

Je však otázne, či speváčka skutočne netušila o Jakubcovom zámere. Celá svadba bola totiž dopredu medializovaná a samotný Jakubec propagoval veľkú udalosť, ako aj predaj vstupeniek, na sociálnych sieťach. Žeby táto mega reklama ušla Božankinej pozornosti? A len náhodou prišla v bielom?

Jakubcovej Božanke rupli nervy:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Tak či onak, speváčka má neustáleho prepierania jej života a urážok očividne dosť, a preto sa rozhodla vyjsť s pravdou von. S falošným manželom však naďalej zostávajú v priateľskom a pracovnom vzťahu. Čo ešte od dvojice môžeme čakať?

Viac o téme: Martin JakubecBožankaBožena Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu