Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Drobová za prezidentku kandidovať nebude: TOTO je dôvod!

Gabriela Drobová Zobraziť galériu (3)
Gabriela Drobová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už v marci sa budú konať prezidentské voľby. V septembri aj Gabriela Drobová ohlásila, že má záujem o tento úrad. Podarilo sa jej aj vyzbierať dostatočný počet hlasov na to, aby sa mohla o post hlavy štátu vážne uchádzať. Dnes sa vyjadrila, či do tohto boja reálne vstúpi alebo nie.

Gabriela Drobová tento týždeň oznámila, že splnila zákonnú podmienku na to, aby seriózne mohla kandidovať na prezidenta. No hneď, ako v septembri oznámila svoj zámer, mnohí si mysleli, že ide len o akýsi pokus a snahu niečo Slovákom dokázať.

V stredu večer sa celá záhada rozuzlila. Drobová na sociálnej sieti zverejnila vyhlásenie, že kandidovať nebude. Dôvod jej rozhodnutia si môžete prečítať v príspevku nižšie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ako som sľúbila, dnes dám definitívne vyjadrenie k mojej prezidentskej kandidatúre. V prvom rade však chcem poďakovať všetkým, ktorí mi fandia  a pomáhajú. Na druhej strane patrí moja vďaka aj ľuďom, ktorí mi dávajú konštruktívnu kritiku. Tá ma totiž posúva ďalej. Nemyslím tým hejterov, ktorí sa zapájajú do rôznych diskusií so zlým úmyslom a cieľom ubližovať. Aj opačný názor sa podľa mňa dá napísať láskavo. Veľa vecí sa mi na ceste k pokusu o prezidentskú kandidatúru podarilo. Zákonné podmienky sú jedna vec, ale výzvy ktoré som dala sama sebe sú pre mňa ešte dôležitejšie. S pokorou si musím priznať, že sa mi nepodarilo  splniť to, čo som si predsavzala a síce relevantný počet pohybov na transparetnom účte. V živote je veľmi dôležité načasovanie. Pre mňa ten správny čas vydať sa touto cestou v tejto chvíli nenastal... Svet potrebuje charizmatickych lídrov, ktorí sú múdri, laskaví a predovšetkým vedia počúvať. Želám si, aby sme na presne takého PREZIDENTA mohli byť my všetci Slováci hrdí. "Vodca, ktorý nepočúva sa nakoniec obklopí ľuďmi, ktorí nemajú co povedať." #happygaba

Príspevok, ktorý zdieľa Gabriela Drobova (@gabrieladrobova),

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu