Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krásna speváčka šokuje: Pikantné hrátky s kolegyňou vo vani!

Speváčka Monika Bagárová. Zobraziť galériu (5)
Speváčka Monika Bagárová. (Zdroj: Instagram.com/bagarovamonika)

BRNO - Monike Bagárovej (24) ide karta. Len včera predstavila svoj najnovší song a fanúšikom k nemu pridala aj videoklip. A ten je veru poriadne dráždivý. Superstaristka natáčala aj vo vani a na pomoc si dokonca zavolala kolegyňu.

„Ešte nikdy sme si neboli tak blízko,“ napísala začiatkom roka na sociálnej sieti Monika Bagárová. Narážala pri tom na pripravovaný spoločný duet so superstaristkou Markétou Konvičkovou (24). A ukázalo sa, že nehovorila len tak do vetra a obe dievčatá majú k sebe viac ako blízko. Vo videoklipe totiž nechýbajú scény z vane, kde sa nahé speváčky spolu kúpu. Situáciu pritom zachraňuje len poriadne mliečna voda a lupene ruží.

„Spoločné nežné scény vo vani plnej ruží vyjadrujú vzájomnú podporu a ochranu. Spočiatku to bola zložitá myšlienka a scéna pre nás obe, ale sme rady, že sme do toho išli,” vysvetľuje Bagárová význam sexi scén s kolegyňou. Vo videu pritom nejde o jedinú šteklivú scénu a dievčatá v ňom neraz provokujú.

Krásna speváčka šokuje: Pikantné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.B.)

I keď text aj song je zameraný hlavne na rozchod dvoch ľudí, podľa Moniky sa chceli zamerať predovšetkým na iné. „Poukázať na pravé hodnoty. Priateľstvo. Nikdy nie ste sami, ak máte správnych priateľov, aj keď máte pocit, že áno. Neskrývajte svoje pocity a nebojte sa o nich otvorene hovoriť, nie je to slabosť,“ radí speváčka, ktorá si sama len pred pár mesiacmi prešla rozchodom. Hoci to s jej vtedajším priateľom, bubeníkom Dávidom Hodekom (21), vyzeralo, že dvojici čoskoro budú znieť svadobné zvony, opak sa stal pravdou a pár sa po ročnom vzťahu nakoniec rozišiel.

Kto by si však myslel, že Monika prešla na druhý breh a zapáčilo sa jej nežnejšie pohlavie, je na omyle. Kráska je naďalej šťastne zamilovaná do svojho súčasného priateľa, zápasníka Makhmuda Muradova (28). Klip každopádne fanúšikov zaujal a už teraz žne úspech. Čo naň hovoríte vy?

Viac o téme: Monika BagárováMarkéta Konvičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu