Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Uniklo meno slovenskej moderátorky Hlasu: Fúúú, tá si teda trúfa!

Uniklo meno slovenskej moderátorky Hlasu! Zobraziť galériu (4)
Uniklo meno slovenskej moderátorky Hlasu! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Len pred pár dňami české médiá zverejnili informáciu, ktorá z ich hviezd sa ujme moderovanie šou The Voice Česko Slovensko. Marešov flek mala prebrať speváčka Tereza Kerndlová. Najnovšie sa ale začalo objavovať meno celkom inej speváčky a okrem toho unikla aj správa, kto bude na poste moderátora zastupovať slovenskú stranu....

Podľa portálu extra.cz mala lukratívny džob dostať česká kráska Kerndlová. Dnes však konkurenčný blesk.cz vyšiel von so správou, že šou bude moderovať 22-ročná mladučká raperka Sharlota. Podľa spomínaného portálu sa však hovorí o tom, že moderátorky by mali byť tri. Je teda celkom možné, že v hre sú obe krásky.

Lukratívny flek sa vraj ušiel aj českej raperke Sharlote.
Zobraziť galériu (4)
Lukratívny flek sa vraj ušiel aj českej raperke Sharlote.  (Zdroj: Instagram)

Prekvapením je zistenie, kto sa pred kameru postaví v pozícii slovenskej moderátorky. Rovnako ako vyššie spomínané dámy sa živí svojím hudobným talentom. Mikrofón do ruky vezme miláčik publika, nežná Mária Čírová. Tá síce v moderátorskej sfére zatiaľ veľa vody nenamútila, no po rokoch strávených v šoubiznise je pred kamerami ako ryba vo vode.

Slovensko bude v Hlase zastupovať speváčka Mária Čírová.
Zobraziť galériu (4)
Slovensko bude v Hlase zastupovať speváčka Mária Čírová.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Okrem toho blondínke nemožno uprieť ani obrovskú dávku charizmy a príjemné vystupovanie. Je teda celkom možné, že Mária divákov príjemne prekvapí, hoci pre ňu pôjde o pomerne ťažkú skúšku. Netreba však hádzať flintu do žita. Veď už v prvej sérii šou miesto moderátorky získala Tina, ktorá nemala žiadne podobné skúsenosti, no poriadne prekvapila svojou bezprostrednosťou, pohotovosťou a perfektným vystupovaním.

Viac o téme: Mária ČírováHlas Česko SlovenskaThe Voice Česko Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu