Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa slovenská kráska ukázala nového frajera: To je ale fešák!

Lucia Slaninková Zobraziť galériu (5)
Lucia Slaninková (Zdroj: Instagram L.S.)

TATRANSKÁ LOMNICA - Štyri roky tvorila stabilný pár s fešným hokejistom Tomášom Tatarom (28), no pred pár mesiacmi sa rozišli. Nielen útočník, ale aj modelka Lucia Slaninková (27) majú po svojom boku nových partnerov a krásna blondínka pri tom svojom doslova žiari. Koniec roka s ním prežila v Tatrách a konečne ukázala, akého má fešáka!

V septembri 2018 vyplávala na povrch informácia, že slovenský útočník Tomáš Tatar a krásna Lucia Slaninková už netvoria pár. Podľa slov modelky však nešlo o žiadne búrlivé oddelenie s lietaním tanierov. „Máme za sebou veľa životných skúsenosti, takže si vážime naše kamarátstvo a nepotrebujeme sa hádať ani na verejnosti, ani v médiách. Život ide ďalej, a my ideme ďalej tiež," povedala nám ešte v októbri.

Lucia Slaninková žiari šťastím po boku nového partnera.
Zobraziť galériu (5)
Lucia Slaninková žiari šťastím po boku nového partnera.  (Zdroj: Instagram L.S.)

V tom čase už hokejista randil s ďalšou ženou. Ani blondínka neostala dlho sama a šťastie našla po boku fešného bruneta. Hoci doteraz zdieľala na Instagrame len fotografie, kde starostlivo ukrývala tvár svojej lásky, na Nový rok došlo k zmene.

Zaľúbená dvojica strávila Silvester v klube vo Vysokých Tatrách. Odtiaľ poslali do sveta želanie všetkého dobrého v ďalšom roku v podobe novoročného bozku. K romantickej fotke nezabudla pripojiť vyznanie svojej polovičke v podobe hashtagov, kde napísala Milujem ťa. Zaľúbenej dvojici to spolu náramne pristane!

Nový rok privítala Lucia Slaninková po boku svojej lásky.
Zobraziť galériu (5)
Nový rok privítala Lucia Slaninková po boku svojej lásky.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Viac o téme: Lucia Slaninková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu