Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa kráska dorazila do Tatier sama: Priznala ROZCHOD... Návrat k exmanželovi!

Pavlína Němcová nepriamo priznala, že v jej živote už nie je žiadny muž. Zobraziť galériu (26)
Pavlína Němcová nepriamo priznala, že v jej živote už nie je žiadny muž. (Zdroj: Peter Reefe)

JASNÁ - Uplynulý víkend v Nízkych Tatrách oficiálne odštartovali lyžiarsku sezónu. Pri tejto príležitosti sa konala bujará párty, ale aj pokojnejší večer v réžii Veroniky Ostrihoňovej a jej talkšou Sit down stories. Tú si nenechala ujsť ani česká supermodelka Pavlína Němcová (43)... Do spoločnosti však dorazila sama. Priznala rozchod!

Uplynulý víkend sa v našich Nízkych Tatrách niesol v znamení zimných športov - oficiálne tam totiž odštartovali zimnú sezónu. A ako už býva zvykom, pri tejto príležitosti na svoje svahy pozvali aj množstvo známych tvárí. Oslavy začiatku lyžiarskej sezóny uviedla markizácka redaktorka Veronika Ostrihoňová so svojou talkšou Sit down stories. 


Lístky na talkšou Sit down stories si môžete kúpiť v sieti Predpredaj.sk»


No a tú si nenechalo ujsť viacero známych Čechov a Slovákov. Medzi nimi nechýbala napríklad ani česká supermodelka Pavlína Němcová. Tá vraj v našich horách bola naposledy pred šiestimi rokmi... Dorazila s kamarátkou. Pôvodne mala prísť so synom Alanom, ale ten na poslednú chvíľu cestu zrušil, pretože musel zostať vo Francúzsku kvôli škole. 

A prečo jej spoločnosť nerobil priateľ Aoni? Modelka nepriamo priznala rozchod. Keď sa jej totiž českí novinári pýtali na to, či s ním bude tráviť tohtoročné Vianoce, jej odpoveď bola veľavravná. „Nie, môj priateľ s nami nebude, už nie je dôvod, aby s nami Vianoce trávil,“ priznala Němcová pre ahaonline.cz, že je po čerstvo po rozchode. 

Sviatky pokoja a mieru preto strávi so svojimi blízkymi a s francúzskou rodinou svojho exmanžela. „Vianočné sviatky tentokrát budem sláviť v Česku. Budú ako s českou, tak s francúzskou rodinou. Musím teda navariť ako české, tak aj francúzske tradičné pokrmy,“ priznala Pavlína, ktorá pripraví rybu na niekoľko spôsobov a za štedrovečerný stôl zasadne vedľa exmanžela.

Viac FOTO z večera nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Známa kráska dorazila do Tatier sama: Priznala ROZCHOD... Návrat k exmanželovi!

Viac o téme: Pavlína Němcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu