Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nie, nie, ja nemusím, ja už ho vidím: Populárna reklama má 15 rokov a z dievčatka… Fúúú, to je kočka!

Dievčatko z reklamy dospelo a... Fúú, to je ale kočka! Zobraziť galériu (5)
Dievčatko z reklamy dospelo a... Fúú, to je ale kočka! (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Hoci väčšina televíznych reklám divákom poriadne lezie na nervy a nevedia sa dočkať ich konca, predsa len existuje výnimka. Propagačný spot na populárny kolový nápoj sa na obrazovkách pravidelne objavuje počas vianočného obdobia a výnimkou veru nie je ani rok 2018. Verili by ste, že od jeho prvého uvedenia na obrazovky onedlho uplynie už 15 rokov?

A rozkošné dievčatko v hlavnej úlohe už dievčatkom dávno nie je! Zo Sandry, ktorá s ockom uteká pred rozhnevaným diviakom, časom vyrástla dospelá slečna. Dnes má 19 rokov a so svojou mladšou verziou má toho pramálo spoločného. Jediné, podľa čoho ako-tak možno určiť, že ide o detskú hviezdu túžiacu uvidieť zlaté prasiatko, sú jej kučeravé ryšavé vlasy.

Takto vyzerala Sandra v čase, kedy reklama vznikla.
Zobraziť galériu (5)
Takto vyzerala Sandra v čase, kedy reklama vznikla.  (Zdroj: YouTube)

Mladá kočka mala pôvodne blízko k herectvu aj zvieratám. Ešte pred pár rokmi sa túžila dostať na veterinu a okrem toho sa ďalej snažila presadiť aj pred kamerou. Bohužiaľ, neúspešne. Sandra absolvovala niekoľko kastingov, no žiadny výsledok sa nedostavil. Tento sen ju zrejme časom opustil, keďže posledné roky sa vraj vyhýba aj novinárskym otázkam k populárnej reklame.

Dnes je z dievčatka dospelá žena.
Zobraziť galériu (5)
Dnes je z dievčatka dospelá žena.  (Zdroj: Facebook S.F.)

A keď už je reč o nej, pripomeňme si, ako vôbec vznikala. Nakrúcala sa v lese na Mladoboleslavsku a tvorcov poriadne potrápila. Paradoxne, problém nebol s mladučkou Sandrou. Malé dievčatko bolo vraj naozaj šikovné a po vydarených záberoch dostávalo za odmenu od rodičov žuvačky. O vrásky na čele sa ale postarali umelý sneh i spomínané prasiatko. To bolo mimoriadne plaché a štábu sa bálo natoľko, že odmietalo vyliezť z klietky.

Viac o téme: ReklamaVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu