Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tehotná markizáčka, Mendrejová prišla s mamou a Tekelyová s dcérou... Je TOTO vôbec možné?!

Moderátorka Emma Tekelyová s dcérou Emou, bývalá misska Denisa Mendrejová s mamou Dankou, tanečnica Katarína Jakeš Štumpfová Zobraziť galériu (5)
Moderátorka Emma Tekelyová s dcérou Emou, bývalá misska Denisa Mendrejová s mamou Dankou, tanečnica Katarína Jakeš Štumpfová

BRATISLAVA - Na módnej šou Fera Mikloška sa to hemžilo známymi tvárami, a niet sa čo čudovať. Jeho kolekcie sú vždy niečím špeciálne a jeho modely si obľúbili ženy aj muži. Ako prehliadka vyzerala a kto si prišiel novú kolekciu pozrieť?

Temperamentná sezóna. To sľuboval jeden z našich najúspešnejších módnych návrhárov Fero Mikloško. Práve včera predstavil svoju novú kolekciu jeseň - zima aj pozvaným hosťom. A sľub určite splnil. Farby, flitre, hodváb, kožušiny. Aj takto vyzerali modely ktoré návrhár odprezentoval v stredu v priestoroch bratislavskej Incheby. Fero vdýchol každému z nich svoj osobitý štýl a extravaganciu a ukázal, ako nadchádzajúcu sezónu vidí svojimi očami. Pozvaní hostia sa teda mali na čo pozerať.

Fero Mikloško oblieka desiatky slovenských osobností a mnohé z nich sa včera večer ukázali aj na samotnej šou. Medzi inými prijala pozvanie aj bývalá markizáčka, známa zo šou Lets Dance, Katarína Jakeš Štumpfová (32). V čiernych mini voľnejšieho strihu by ste tehotenské bruško hľadali márne. Známa tanečnica a podnikateľka je údajne vo štvrtom mesiaci.

Katarína Jakeš Štumpfová by mala byť vo štvrtom mesiaci tehotenstva.
Zobraziť galériu (5)
Katarína Jakeš Štumpfová by mala byť vo štvrtom mesiaci tehotenstva.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Víťazka súťaže Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová (31) si novú kolekciu prišla pozrieť spolu s mamou Dankou. Málokto by však uveril, že táto žena je práve mamou bývalej missky. Obe sa na seba nápadne podobajú, no mamina vyzerá neskutočne mlado.

Denisa Mendrejová s mamou vyzerajú skôr ako sestry.
Zobraziť galériu (5)
Denisa Mendrejová s mamou vyzerajú skôr ako sestry.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Podobne je to aj v prípade Emmy Tekelyovej (65), ktorá si naopak ako garde priviedla dcéru Emu (39). Aj u tejto dvojice by ste vekový rozdiel postrehli len veľmi ťažko. Moderátorka a autorka knižných bestsellerov síce už prekročila šesťdesiatku, ale čas akoby sa pri tejto žene úplne zastavil.

Emma Tekelyová s dcérou Emou. Moderátorka akoby ani nestarla.
Zobraziť galériu (5)
Emma Tekelyová s dcérou Emou. Moderátorka akoby ani nestarla.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Nielen tieto dámy, ale aj ostatné známe tváre si šou vychutnali a inšpirovali sa najnovšími trendmi z dielne Fera Mikloška, možno aj na nadchádzajúcu plesovú sezónu. Viac záberov z večera nájdete v našej FOTOgalérii. Kliknite SEM»

Viac o téme: Emma TekelyováDenisa MendrejováKatarína Jakeš Štumpfová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu