Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezda Tvojej tváre Lina Mayer: Nechala sa upraviť... Aha, ako teraz vyzerá!

Speváčka Lina Mayer.   Zobraziť galériu (21)
Speváčka Lina Mayer.

BRATISLAVA - V stredu sa v jednom z bratislavských hudobných klubov konala párty známeho slovenského hudobného vydavateľstva. Na akcii nechýbali stálice slovenskej hudobnej scény, novší interpreti... A hviezdu 3. série markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome Karolínu Majerníkovú (34) alias Linu Mayer by ste ani nespoznali.

Vydavateľstvo pôsobí na Slovensku už 24 rokov a spolupracuje s mnohými slovenskými hudobnými hviezdami, ako sú napríklad Meky Žbirka, Richard Müller, IMT Smile či Adam Ďurica. A práve posledný zo spomenutých interpretov na stredajšej párty pokrstil nový album "30". Za krstného otca si vybral ostrieľaného hudobníka a zabávača Mariána Čekovského.

Na pódiu sa vystriedalo niekoľko hudobných čísel, hostí zabavili aj Peter Bič Project, Štefan Štec alebo česká popová skupina Mirai. No najviac pozornosti upútala krásna slovenská speváčka Karolína Majerníková, známa pod umeleckým menom Lina Mayer. Počas večera by ste ju však spoznali len veľmi ťažko.

Speváčka sa totiž rozhodla pre radikálnu zmenu imidžu. Zverila sa do rúk šikovných kaderníkov a z nežnej blondínky sa razom stala sexi tmavovláska. Svoj nový imidž ešte podtrhla outfitom v tmavých farbách a uhrančivým pohľadom. Pozrite, ako jej to počas večera pristalo!

Lina Mayer zmenila svoj imidž - blond vlasy si nechala prefarbiť na tmavo.
Zobraziť galériu (21)
Lina Mayer zmenila svoj imidž - blond vlasy si nechala prefarbiť na tmavo.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac FOTO z párty známeho hudobného vydavateľstva nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Lina Mayer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu